Sony anunţă „Walkman-ul de bogaţi”, modelul NW-A306, cu acustică Hi-Res Audio şi Android – Mobilissimo.ro

Sony a anunţat la început de an 2023 genul acela de produs pe care îl asociem cu anii ’90. E vorba despre un player muzical Walkman, dar unul ceva mai premium. Numele lui este NW-A306. Walkman-urile au fost creat pentru utilizatorii care vor un design premium şi acustică de înaltă calitate.

Nou venitul are o ramă din aluminiu finisat prin sablare, cu o rigiditate sporită. Rezultatul este o impedanță redusă, un sunet mai stabil şi clar şi un bas mai solid. Acest model vine după NW-WM1ZM2 şi NW-WM1AM2, modele premium Walkman lansate în 2022. Sony NW-A306 are un ecran TFT tactil de 3.6 inch, cu rezoluţie HD.

Are şi suport Wi-Fi şi 32 GB stocare internă, care se poate extinde via microSD. Suportă Hi-Res Audio, LDAC, DSD şi format audio FLAC, dar are şi un amplificator digital S-Master HX, pentru distorsionare redusă şi zgomot redus. Pe lateral găsim un sistem de control pentru playback media. Noul NW-A306 e mai bun decât predecesorii deoarece aduce ca plus suport DSEE Ultimate pentru upscaling-ul de muzică, indiferent că vorbim de streaming Wi-Fi sau piese downloadate.

Prin 360 Reality Audio şi tehnologia Sony 360 Spatial Sound vă permite să experimentaţi o serie de sunete într-un câmp audio sferic de 360 de grade. Revenind la date importante, playerul oferă până la 36 de ore de playback FLAC la 44.1 kHz sau 32 ore de playback 96 kHz FLAC High-Resolution. Sau 26 de ore când foloseşti un serviciul de streaming muzical.

Rulează Android 12, are port USB-C, mini jack stereo, slot microSD, Bluetooth 5.0 şi Wi-Fi dual band. Are 32 GB stocare şi cântăreşte 113 grame. Sony NW-A306 Walkman e disponibil pe negru sau albastru şi costă 400 de euro. Se vinde începând din această lună.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Medvedev, criză de nervi: Premierul Japoniei ar trebui „să-şi facă harakiri” – Adevărul
Next post FCSB, ofertă pentru Juan Bauza! Gigi Becali e gata să dea mai mult decât a dat pe Compagno – Gazeta Sporturilor