Seria vivo X90 s-ar lansa la nivel global pe 3 februarie; Varianta Pro scapă în AnTuTu și aflăm cât costă smartphone-urile la nivel global – Mobilissimo.ro

Se pare că ne apropiem de lansarea globală a unei noi serii de telefoane flagship. De această dată e vorba despre vivo X90, lineup care va aduce atât o variantă vanilla, cât și un model Pro. Câteva informații cu privire la debut au apărut pe MySmartPrice, publicația dezvăluind atât câteva materiale promoționale, cât și prețurile noilor modele din Malaezia. În plus, varianta Pro a marcat o scăpare în AnTuTu. Detalii avem mai jos.

Se pare că vivo X90 Pro va sosi într-o singură culoare – Legendary Black, iar spatele său este acoperit cu piele. Pe de altă parte, versiunea vanilla, vivo X90 5G, sosește în nuanțele Breeze Blue și Asteroid Black. Se pare că există și bundle-uri atractive care vor fi disponibile între 27 ianuarie și 23 februarie, cel puțin în Malaezia, telefoanele sosind alături de carcase sau carduri cadou. 

vivo X90 Pro a apărut și în AnTuTu, obținând un scor de 1.260.000 de puncte. În plus, aflăm că telefonul va sosi cu 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare. Ne-am fi așteptat la un procesor Snapdragon 8 Gen2 la nivel global. Cu toate acestea, ambele smartphone-uri ar sosi cu CPU-uri MediaTek Dimensity 9200, același procesor disponibil și pe variantele din China. vivo X90 Pro aduce baterie de 4870 mAh, iar el se încarcă la 120W pe fir sau la 50W wireless. Conform teaserelor vivo, el se încarcă de la 0 la 50% în doar 8 minute.

Varianta vanilla suportă încărcare de 120W pentru bateria de 4810 mAh, dar nu are parte de alimentare wireless. În spatele variantei Pro vom găsi o cameră principală flagship, cu senzor Sony IMX989 de 50 MP. Se alătură o cameră portrait de 50 MP, dar și una ultrawide de 12 MP. Terminalul vine cu lentile Zeiss T*. În față vom primi un senzor selfie de 32 MP. 

Seria vivo X90 va rula Android 13 încă din fabrică, iar la nivel global sosește și interfața FunTouch OS 13. Cât despre prețuri, conform publicației, vivo X90 Pro va avea un preț de 1236 de dolari în Malaezia și va fi vândut într-o singură configurație (12 GB + 256 GB). Varianta de bază, vivo X90 5G, se va vinde pentru aproximativ 863 de dolari însă, în aceeași configurație.

Debutul ar fi programat pe data de 3 februarie 2023.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fix 20 de ani de când Gigi Becali a pus mâna pe Steaua! Care a… – Prosport
Next post Sfidează Nehammer România prin vizita în Bulgaria Răspunsul lui Bogdan Aurescu / „E prematur să vorbim de un calendar de aderare la Schengen” – HotNews.ro