Serghei Lavrov, către Ucraina: „Îndepliniți propunerile Moscovei sau situația va fi decisă de armata… – Libertatea

dinamo_forever_77
  •  
27.12.2022, 11:08

Trandafir
  •  27.12.2022, 10:12

Nimeni nu va ceda, nici Rusia, nici Ucraina/ SUA. Oamenii vor muri in continuare, industria de armament va prospera.

Vorbesti ca sa te afli in treaba!
1. Cand spui ca nici rusia si nici UCRAINA/SUA nu se vor opri, in mintea ta poti sa pui semnul egal? Apoi de cepui semnul egalitatii intre Ucraina (stat suveran, recunoscut in granitele sale INTERNATIONALE inclusiv de rusi) si SUA. SUA doar acorda AJUTORUL MULT CERUT de catre UCRAINIENI ca sa-si apere patria. Ce este rau in asta? Nu doar SUA ofera ajutor, ci mai toate tarile europene, inclusiv ROMANIA (sI bine face), Canada, Australia, Japonia, Corea….tari care stiu ce inseamna DEMOCRATIA, LIBERTATEA……VIATA!!!!
2. Libertatea pe care tu o iei de buna (nu stiu ce varsta ai, dar la revolutia romana cel mai mult s-a strigat LIBERTATE), se obtine cu multa munca si investitii. Asa ca a prospera industria de armament nu este nimic rau. Vedem si in acest razboi cat de inapoiati sunt rusii la tehnica militara si la tactici militare. Pentru asta ai nevoie de investitii in industria de aparare. Asa ca daca prospera nu vad un lucru rau.
3. Desigur, nimeni nu ar avea nevoie de industrie de aparare, daca *** ***. ***
4. De ce s-ar opri Ucraina? De ce ar ceda teritoriul sau rusilor? Pai pe logica ta (defectuoasa de altfel), hai sa cedam pamant rusilor ca sa nu ne mai ameninte. SERIOS? Pai asa au facut cu toti. Georgia, Cecenia, Ucraina, Moldova…..pana cand? Daca iti este frica de ei….atunci muta-te in SIberia, si lasa-i pe cei ce vor sa lupte cu aceste brute pentru LIBERTATE!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Un jucător de pe lista neagră de la FCSB refuză să plece – spotmedia.ro
Next post Lovitură de proporții: Cristiano Ronaldo face vizita medicală și semnează – DigiSport