Se demolează un stadion istoric și răsare o arenă unică în România! Prețul: 75 de milioane de euro – DigiSport

  • Handbal: Rapid – Krim, duminică, 17:00, DGS 1

  • Fotbal: Anglia – Ucraina, duminică, 19:00, DGS 1

Consiliul Județean Dolj a numit firma care va avea la dispoziție 5 luni pentru a demola stadionul vechi de 90 de ani și urmează să fie lansată licitația pentru noua arenă, care va adăposti singurul velodrom acoperit din țară și o sală de atletism indoor. În plus, construcția cu capacitate de 6.000 de locuri va putea găzdui și competiții de baschet, handbal, volei sau futsal.

Galerie Foto

Arenă unică în România, la Craiova, în valoare de 75 de milioane de euro

Investiția se va ridica la nu mai puțin de 75 de milioane de euro, mult peste suma cheltuită (55 de milioane de euro) pentru construirea stadionului ”Ion Oblemenco”, inaugurat în 2017.

Se dorește realizarea unei clădiri multifuncționale care să cuprindă arenă de atletism și velodrom, omologată în vederea desfășurării de competiții internaționale pentru atletism și ciclism, investiție modernă și utilă comunității locale.

Construcția acestui complex sportiv la standarde internaționale se va integra în infrastructura sportivă existentă, creând premisele pentru ca municipiul Craiova să devină o destinație sportivă internațională”, se arată în referatul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Dolj, potrivit gds.ro.

Etichete: arena craiova , stadionul tineretului , velodrom craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Samsung ar putea anunța un dispozitiv triplu pliabil chiar în acest an, iar Galaxy S23 FE ar fi fost anulat – Mobilissimo.ro
Next post Rusia își mută din armele nucleare tactice în Belarus, anunță Vladimir Putin – Digi24