Saudiții șochează: Salariul oferit lui Messi sfidează logica! Detaliile negocierilor – Adevărul

Arabii au prins gustul pentru fotbalul de cel mai înalt nivel, după Mondialul organizat impecabil de Qatar. La nici o lună după acest eveniment, Al-Nassr Riad l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), oferindu-i cel mai mare contract din istoria fotbalului!

Lionel Messi, campion mondial după turneul din Qatar. FOTO: Arhiva Adevărul

Iar acum, potrivit CNN, rivalii celor de la Al-Nassr, vorbim despre Al-Hilal Riad, pun la cale o mutare la fel de spectaculoasă. Concret, ei încearcă aducerea lui Lionel Messi (35 de ani) din vară, după ce Leo își va încheia contractul cu PSG. S-a spus că starul argentinian intenționează să semneze prelungirea acordului cu formația franceză, însă acum pe fir ar fi intrat cei de la Al-Hilal, iar rămânerea lui Messi la PSG nu mai pare la fel de sigură.

Potrivit informațiilor, Al-Hilal e gata să-i dea lui Messi un salariu stagional de… 395 de milioane de dolari! Prin comparație, Ronaldo a semnat cu Al-Nassr pentru „doar“ 200 de milioane de dolari pe an. La PSG, Messi câștigă acum 41 de milioane de dolari pe sezon.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Shakira a izbucnit, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și fiul lor, în vârstă de doar 9 ani – DigiSport
Next post EXCLUSIV | Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a semnat cu Concordia Chiajna:… – Liga 2