Samsung ne-a pregătit un laptop Ultra pentru 2023; Cum arată Galaxy Book3 Ultra – Mobilissimo.ro

Samsung este una dintre companiile care vor prezenta produse noi în cadrul CES 2023, care are loc între 5 şi 8 ianuarie 2023. Vor aduce acolo un frigider cu un display vertical integrat, alte electrocasnice, dar şi laptopuri. E vorba despre seria Galaxy Book 3, care le include pe Galaxy Book 3 Pro şi Galaxy Book 3 Pro 360. O noutate în această serie este Samsung Galaxy Book3 Ultra, primul laptop Ultra al companiei. 

Samsung e ocupată în acest segment în ultima vreme, anunţând un Galaxy Book2 Pro 360 cu procesor Snapdragon 845 Gen 3 cu doar câteva zile în urmă. Revenind totuşi la Samsung Galaxy Book 3 Ultra, laptopul e aşteptat la evenimentul din februarie 2023, cel Unpacked pregătit pentru Galaxy S23, mai degrabă decât la CES 2023, unde va primi maxim un teaser. A se remarca faptul că brandingul Ultra apare în tot mai multe segmente.

Recent Apple l-a pus pe un ceas, acum Samsung pe un laptop, iar în toamna lui 2023 ar veni şi pe un iPhone. Galaxy Book 3 Ultra a fost deja certificat de site-ul Bluetooth SIG, în nu mai puţin de 4 versiuni. Conform descrierilor din baza de date, el apare sub numele de cod NT960XFH, NT961XFH, NT960XFS şi NT960XFHZ. Ştim că va sosi cu Windows 11, Wi-Fi 6E, iar imaginile ajunse pe web dezvăluie două porturi USB-C în stânga şi unul în dreapta.

Are şi un webcam sus. Pare un laptop foarte subţire şi are o balama cu rotire până la 180 de grade. Aşa cum arată randarile, va fi compatibil cu stylus S-Pen. Mă aştept la variante Ryzen şi Intel Gen 12 sau 13 ale sale, variante 4G şi 5G.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Un atac ucrainean cu dronă a întrerupt temporar alimentarea cu energie electrică într-o regiune din Rusia – G4Media.ro
Next post „Minune!” Operat de două ori de cancer, cel mai scump transfer din istoria Borussiei Dortmund a revenit la echipă – DigiSport