Samsung Galaxy A34 și Galaxy A54 5G mai aproape de lansare! Telefoanele au primit certificarea Bluetooth SIG – Mobilissimo.ro

Pe lângă smartphone-urile de top din seria Galaxy S23, vor debuta anul viitor și noi modele midrange de la Samsung. Azi aflăm prin intermediul tipster-ului Mukul Sharma că Galaxy A34 și Galaxy A54 5G sunt mai aproape de lansare, terminalele primind certificarea Bluetooth SIG. Detalii avem în rândurile ce urmează.

Se pare că aceste modele sunt cunoscute după numerele de model SM-A346B (Galaxy A34 5G), respectiv SM-A546B (Galaxy A54 5G). Conform certificărilor, ele vor aduce conectivitate Bluetooth 5.3, însă nu se cunosc alte detalii cu privire la aceste telefoane. În schimb, există câteva zvonuri apărute pe web. Conform acestora, terminalele vor aduce un raport de aspect de 20:9 și vor avea un design similar cu al flagship-urilor din seria Galaxy S23.

Totodată, nici Galaxy A54 5G, nici Galaxy A34 5G nu ar primi camere bokeh, optându-se în schimb pentru un senzor macro de 5 MP. Galaxy A54 ar aduce un procesor Exynos 1380, CPU succesor pentru Exynos 1280, iar senzorul principal aflat în spate ar avea 50 MP. Vă reamintesc că acest model a primit chiar și randări credibile prin intermediul lui #OnLeaks în urmă cu câteva luni.

Astfel, știm că în spate ar urma să fie amplasate 3 camere, fără modul foto, iar terminalul ar aduce un spate plat și muchii rotunjite. Ne așteptăm ca terminalul să primească difuzoare stereo, certificare IP67 + încărcare la 25W pe fir. În online se vehiculează că Samsung ar putea lansa modelele Galaxy A34 și A54 5G undeva în luna martie a anului 2023.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Mesajul postat de Simona Halep în ultima zi a anului – Hotnews
Next post Mesaje de Anul Nou 2023. Urări, felicitări și mesaje de „La mulți ani” cu care îi poți surprinde de Anul Nou pe cei dragi – HotNews.ro