Samsung a lansat noua serie de telefoane Galaxy S23. Ce oferă noile smartphone-uri premium și la ce preț – – Revista Biz


Samsung a lansat noua serie de telefoane Galaxy S23. Ce oferă noile smartphone-uri premium și la ce preț

Reading Time: 7 minute

Samsung a lansat noua serie Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23, care promite începutul unei noi ere în ceea ce privește experiența premium pe un smartphone.

„Tehnologia cu cel mai mare impact este măsurată nu doar prin ceea ce le permite oamenilor să facă astăzi, ci și prin modul în care contribuie la un viitor mai bun. Galaxy S23 Ultra, precum și întreaga serie Galaxy S demonstrează ce înseamnă să ai parte de o experiență premium pe un smartphone. Redefinim performanța prin îmbinarea puterii, a inovației de durată și a sustenabilității în cadrul unor dispozitive cu un impact mai mic asupra mediului înconjurător.”

TM Roh, președinte și Head of Mobile eXperience Business la Samsung Electronics

Noul sistem de camere de pe noua serie Galaxy le oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, șansa de a face materiale video cu adevărat cinematografice, chiar și pe timp de noapte, cu ajutorul inteligenței artificiale. În același timp, Platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2 pentru Galaxy include atât elemente de inteligența artificială, cât și funcții noi de mobile gaming, susținută acum de cea mai rapidă grafică de mobile din lume.

Pentru Galaxy S23 Ultra, S Pen-ul încorporat oferă și mai multe posibilități de productivitate, luare de notițe, hobby-uri și multe altele.

Toate inovațiile incluse pe seria Galaxy S23 sunt găzduite de un design revoluționar care demonstrează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate – noile telefoane includ și mai multe componente realizate din materiale reciclate decât oricare alt smartphone Samsung Galaxy de până acum.

Noua cameră foto pentru seria Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Ultra cu S-Pen

Galaxy S23 Ultra vine cu cel mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un Galaxy, adaptat aproape oricăror condiții de luminozitate și conceput special pentru a reda detalii senzaționale. Capacitățile îmbunătățite de Nightography transformă modul în care seria Galaxy S optimizează fotografiile și videoclipurile într-o gamă largă de condiții ambientale. Zgomotul vizual care afectează de obicei pozele în lumină scăzută este corectat de un nou algoritm de procesare a semnalului de imagine (ISP), alimentat de AI, care îmbunătățește detaliile obiectului și tonul de culoare.

Pentru prima oară pe un smartphone Samsung, Galaxy S23 Ultra are un nou senzor Adaptive Pixel de 200 MP care surprinde momente epice cu o precizie incredibilă. Acesta folosește pixel binning pentru a suporta mai multe niveluri de procesare de înaltă rezoluție simultan.

Sistemul de camere cuprinde la modelul Ultra, pe lângă camera wide de 200 de megapixeli, una ultra-wide de 12MP și o cameră telephoto de 10MP cu zoom optic 10x. Pentru S23 și S23 plus, sistemul este format dintr-o cameră principală de 50 MP, una ultra-wide de 12MP și o cameră telephoto cu zoom optic 3x.

Pentru camerele de selfie de 12 MP, seria Galaxy S23 introduce focalizarea automată rapidă și prima cameră frontală Super HDR, trecând de la 30fps la 60fps, pentru imagini și videoclipuri vizibil îmbunătățite.

Pentru utilizatorii care doresc să aibă un control creativ mai mare și opțiuni de personalizare, seria Galaxy S oferă o întreagă suită de instrumente pentru o experiență de fotografiere unică. Aplicația Expert RAW, disponibilă exclusiv pe Samsung Galaxy, permite realizarea și editarea imaginilor în stil DSLR în format RAW și JPEG fără alt echipament suplimentar. Utilizatorii pot testa funcții precum Multiple Exposures Photo Art sau pot surprinde o imagine clară a Căii Lactee cu setările Astrophoto, disponibile prin descărcarea caracteristicilor Expert RAW ce pot fi accesate acum direct din aplicația Samsung Camera. În plus, noile capacități de zoom ale aplicației Camera Controller de pe seria Galaxy Watch5 le permit utilizatorilor să facă fotografii perfect încadrate chiar de la încheietura mâinii lor.

Au fost aduse și alte îmbunătățiri ale camerei, printre care:

  • În lumină scăzută sau în condiții de blur, videoclipurile sunt stabile datorită stabilizatorului optic de imagine dublu (OIS) în toate direcțiile disponibil pe Galaxy S23 Ultra.
  • Videoclipuri cinematice datorită filmării 8K îmbunătățite la 30 de cadre pe secundă cu un unghi mai larg.
  • AI avansată bazată pe obiecte analizează fiecare detaliu din cadru, chiar și trăsături minuscule ale feței, cum ar fi firele de păr sau ochii, pentru a reflecta cât mai aproape de adevăr caracteristicile dinamice ale unei persoane.
  • Pentru o experiență video și mai bună, noua funcție de înregistrare audio 360 de pe Galaxy Buds2 Pro generează sunet multidimensional.

Pe Galaxy S23+ și Galaxy S23, emblematica cameră Samsung Galaxy are un look îmbunătățit. Carcasa camerelor foto a fost îndepărtată, marcând astfel o nouă eră a design-ului Galaxy.

Performanță pentru viitorul jocurilor mobile

Galaxy S23 Ultra gaming

Samsung și Qualcomm au optimizat experiența Galaxy prin platforma mobile Snapdragon 8 Gen 2 pentru Galaxy, cea mai puternică și eficientă platformă de până acum la nivelul unui smartphone Samsung Galaxy, dar și cel mai rapid procesor Snapdragon disponibil până acum.

În plus, bateria de 5.000 mAh a lui Galaxy S23 Ultra susține o cameră mai puternică decât cea a lui Galaxy S22 Ultra, fără a crește dimensiunile produsului.

Noua arhitectură CPU crește abilitățile de procesare ale seriei Galaxy S23 cu aproximativ 30% comparativ cu seria Galaxy S22. Arhitectura NPU extrem de eficientă a Samsung Galaxy a fost optimizată cu 49% pentru a echilibra performanța și puterea, folosind în același timp un algoritm AI pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii și videoclipuri epice. Una dintre cele mai semnificative îmbunătățiri ale seriei Galaxy S23 este GPU optimizat, care este cu aproximativ 41% mai rapid decât seria Galaxy 22.

Samsung Galaxy S23 Ultra a fost creat în anticiparea unui viitor în care jucătorii se pot bucura de un realism digital la cel mai înalt nivel. Utilizatorii vor avea parte de redări vizibil mai realiste ale scenelor din joc datorită tehnologiei care simulează și urmărește fiecare rază de lumină. În plus, camera de răcire cu vapori a Samsung Galaxy, acum mai mare și prezentă pe fiecare model din seria Galaxy S23, se va asigura că experiența de joc nu este încetinită.

Display-ul de 6,8 inci al Galaxy S23 are o curbură redusă, pentru a crea o suprafață mai mare și mai plată, oferind cea mai bună experiență vizuală pe un smartphone Samsung Galaxy. Ecranul Ultra QHD+ Edge Dynamic AMOLED are o rată de refresh Super Smooth de 120Hz (1~120 Hz) și o rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul Game.

Funcția unică de confort îmbunătățit de pe Samsung Galaxy permite utilizatorilor să ajusteze tonurile de culoare și nivelurile de contrast, reducând oboseala de la nivelul ochilor. Vision Booster se ajustează acum la trei niveluri de iluminare în loc de două, pentru a combate luminozitatea și strălucirea în lumina zilei.

Preț și disponibilitate

Seria Galaxy S23 este disponibilă pentru precomandă începând cu 1 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. La precomanda oricărui model din seria Galaxy S23  în perioada 1-16 februarie, utilizatorii primesc capacitate de stocare dublată, un e-voucher de 500 de lei și contravaloarea telefonului actual, dacă vin cu el la schimb. În plus, pot primi noul device înainte de 10 februarie. Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

Samsung Galaxy S23 Ultra series
Seria Samsung Galaxy S23 Ultra

Prețurile pornesc de la 6.949 de lei pentru Samsung Galaxy S23 Ultra cu 256 GB memorie internă și 8 GB RAM, dar această versiune nu este disponibilă momentan pentru precomandă. Versiunea de 512 GB și 12 GB de RAM costă la precomandă 7.799 de lei, în timp ce versiunea de 1TB și 12 GB RAM ajunge la 8.999 de lei.

Galaxy S23 1
Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23, care dispune de un ecran de 6.1 inci FHD+, pornește de la 4.699 de lei (modelul de 128 GB, încă nedisponibil la precomandă) și ajunge la 4.999 de lei pentru versiunea de 256 GB. Ambele versiuni au 8 GB de RAM.

Galaxy S23 Plus 4
Samsung Galaxy S23+

Modelul Galaxy S23+, care vine dotat cu un display de 6.1 inci FHD+, pornește de la 5.949 de lei (256 GB) și ajunge la 6.549 de lei (512 GB), ambele versiuni fiind dotate cu 8 GB de RAM.

Smartphone-uri gândite pentru sustenabilitate

Galaxy S23 Series Sustainability

Începând cu seria Galaxy S22, Samsung Galaxy crește cantitatea de materiale reciclate utilizate în procesul de producție, de la șase componente interne ale Galaxy S22 Ultra, la 12 componente interne și externe ale Galaxy S23 Ultra. Pentru seria Galaxy S23 s-au folosit o varietate mai mare de materiale reciclate decât orice alt smartphone Galaxy, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate pre-consum și materiale plastice reciclate post-consum provenite din plase de pescuit aruncate, sticle PET și butoaie de apă.

Noua serie S este prima care vine cu Corning Gorilla Glass Victus 2, ce îi conferă o durabilitate pentru utilizare pe termen lung și care are în medie 22% conținut reciclat. În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 vine ambalat într-o cutie realizată din hârtie 100% reciclată.

Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO, ceea ce garantează faptul că produsele au un impact redus asupra mediului. Pentru utilizatorii care doresc să prelungească durata de viață a dispozitivului lor, experiența premium a seriei Galaxy S23 va fi susținută de-a lungul anilor cu patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. În plus, utilizatorii pot beneficia de o varietate de programe, cum ar fi Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Setări de securitate și confidențialitate ușor de gestionat

Fiecare smartphone al seriei Galaxy S23 vine cu protecția oferită de Samsung Knox, serviciu care a primit cele mai multe certificări guvernamentale din industrie. Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate de pe Samsung Galaxy le oferă utilizatorilor vizibilitate deplină asupra celor care au acces la datele lor și asupra modului în care acestea sunt utilizate.

Pentru un nivel suplimentar de securitate, Knox Vault, care a fost introdus pentru prima dată pe seria Galaxy S21, protejează informațiile extrem de private de pe seria Galaxy S23 prin izolarea acestora de restul dispozitivului, inclusiv de sistemul de operare, lucru ce conferă astfel o protecție suplimentară împotriva vulnerabilităților.

Libertate și flexibilitate pentru un stil de viață conectat

Pentru fiecare model din seria Galaxy S, există extra beneficii din punct de vedere conectivitate. Samsung Multi Control care conectează funcționalitățile de mouse și tastatură între un Samsung Galaxy PC și tabeltă, poate fi solosit acum și pentru Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 pentru flexibilitate maximă între dispozitive.

În plus, gradul îmbunătățit de utilizare al textului facilitează copierea și inserarea acestuia în mod simplu și rapid de pe un dispozitiv pe altul pentru a prelua o activitate pe alt dispozitiv (pentru copierea adreselor URL, de exemplu).

Pe Galaxy S23 Ultra, Google Meet asociat cu Samsung Notes și S Pen-ul încorporat fac acum apelurile video și mai colaborative. Datorită Google Meet, participanții pot edita simultan un document de pe fiecare dintre dispozitivele lor Android, în loc să vizualizeze un singur ecran partajat.

Undă verde pentru The Suburb: cel mai mare și mai modern proiect imobiliar din Buftea

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Singurul antrenor care nu l-a ascultat pe Gigi Becali: ”L-a dat afară”. Ce rezultate a avut – DigiSport
Next post Mircea Rednic, la a patra aventură: cu cine negociază – Gazeta Sporturilor