Robert Glință a anunțat că se retrage din înotul de performanță: „Este timpul să am grijă de propria mea… – Digi24

Robert Glinţă a anunţat că se retrage din înotul de performanță printr-o postare pe Facebook. În vârstă de de 25 de ani. Robert Glință a fost campion european în 2020, la 100 metri spate și campion mondial de juniori în 2015, la aceeași probă.

A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competițional.

Cu suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să devin ființa umană mai evoluată care sunt astăzi.

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, nivelul de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin munca grea de a atinge un obiectiv și de a depăși obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine, care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat. Fiecare dintre ei jucând un rol uriaș și lăsând o amprentă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu există suficiente cuvinte prin care să exprim suficient recunoştinţa.

Toate amintirile minunate și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, legăturile sufletești care depășesc viața de competiție, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați arătat mereu sprijinul și pentru că ați crezut în mine, indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că până la urmă sunt doar o ființă umană.

A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotulcompetițional”, a scris Robert Glință pe Facebook.

Editor : D.C.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ovidiu Burcă a lipsit de la antrenamentul lui Dinamo și e tentat să demisioneze – DigiSport
Next post Țara în care rușii și-au triplat achizițiile imobiliare. Un cunoscut oraș turistic a fost „rusificat” – Adevărul