Restart în forță pentru Gică Hagi: „Nu se putea mai bine!” Ce a spus antrenorul despre Farul – CFR… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:28

Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:28

Ultima confruntare dintre cele două echipe a fost în Cupa României, când meciul s-a terminat la egalitate. În turul Superligii, în schimb, Farul s-a impus cu 3-1 în Gruia și a obținut trei puncte importante în lupta la titlu.

Restart în forță pentru Gică Hagi: „Nu se putea mai bine!” Ce a spus antrenorul despre Farul – CFR

Gică Hagi se pregătește intensiv de restartul campionatului. Înainte de partida cu campioana en-titre, antrenorul a precizat că își dorește să câștige și că va fi un duel echilibrat de ambele părți.

„Nu se putea mai bine decât să începem anul contra campioanei României. E un meci foarte greu. Întotdeauna, între noi au ieșit partide deosebite. Am câștigat și noi, și ei, fiecare de multe ori. Va fi o confruntare echilibrată, deschisă la orice. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte.

Știm că adversarul e foarte bun, competitiv, și trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui. CFR are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți, iar strategia pe care am ales-o să ne ducă la succes.

În noul an, obiectivul nostru principal e să continuăm ce am început în vară, încercând să câștigăm la fiecare meci cele trei puncte și să dobândim o mentalitate de învingători”, a spus Gică Hagi înainte de meci.


Farul Constanța se află pe prima poziție în actuala stagiune de Superligă. În acest sens, trupa de la nivelul mării a obținut 45 de puncte din 63 posibile, înregistrând 13 victorii, șase rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Războiul din Ucraina, ziua 333. Rusia are probleme cu extinderea planificată a armatei / Scholz: Imperialis – Mediafax
Next post U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1. O remiză care nu mulțumește niciuna dintre echipe – DigiSport