Real Madrid va renunța la patru jucători în această iarnă. Planul campioanei Europei – DigiSport

  • Liga 1: RapidPetrolul, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 21:00, DGS 1

Așa cum era normal, jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon sunt cei la care ”Don” Carlo Ancelotti este dispus să se despartă.

Real Madrid renunță la patru jucători în iarnă

Potrivit jurnaliștilor de la ”Mundo Deportivo”, patru jucători vor pleca sigur de la Real Madrid, în această perioadă de ”mercato”. Aceștia sunt: Marco Asensio, Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo și Daniel Ceballos.

Marco Asensio are șanse foarte mari să se transfere la Arsenal, acolo unde este dorit cu insistență de Mikel Arteta. ”Tunarii” sunt lideri în Premier League și vor neapărat să se mențină în frunte și în continuare.

Mikel Arteta este încântat de polivalența de care dă dovadă Marco Asensio și simte că poate aduce un plus semnificativ în partea a doua a sezonului.

De partea cealaltă, Alvaro Odriozola a ajuns a treia variantă de fundaș dreapta și plecarea sa de la Real este doar o perioadă de timp. S-a vorbit foarte mult de plecarea sa și vara trecută, însă fără succes.

Madrilenii vor să facă economii

Jesus Vallejo și Daniel Ceballos sunt în situații oarecum asemănătoare. Sunt rezerve incontestabile, cu foarte puține minute în picioare, iar acest lucru i-a scos și din circuitul echipei naționale a Spaniei.

Cei doi jucători vor să se transfere undeva unde să aibă mai multe jocuri în picioare și nu vor să mai aștepte până în vară.

Real Madrid și-a propus ca prin îndepărtarea celor patru jucători să obțină o sumă frumoasă de bani, dar și să elibereze o parte importantă din bugetul de salarii. Numai Asensio are un salariu de 550.000 de euro pe lună.

Etichete: real madrid , ancelotti , asensio , vallejo , odriozola , ceballos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cine este celebra actriță care și-a pus la punct soțul fotbalist chiar pe stadion, la Cupa Mondială – DigiSport
Next post „M-am bucurat că am terminat-o!” Fotbalistul care se felicită că s-a retras după ce a văzut meciul Chindia… – SPORT.RO