Reacția lui Eugen Neagoe când a fost întrebat dacă i-a promis titlul de campion lui Mihai Rotaru – DigiSport

  • Serie A: SalernitanaAC Milan, miercuri, 13:30, DGS 1

  • Serie A: InterNapoli, miercuri, 21:45, DGS 1

Reacția lui Eugen Neagoe când a fost întrebat dacă i-a promis titlul de campion lui Mihai Rotaru

Universitatea Craiova nu a reușit să câștige niciun titlu de la sosirea patronului Mihai Rotaru, asta deși afaceristul a investit mulți bani de-a lungul anilor și a avut mereu obiective mărețe. Întrebat dacă i-a promis finanțatorului că îl va face campion, Eugen Neagoe a spus doar că va încerca să reușească acest lucru și că va da totul pentru a face performanță în Bănie.

„Am mai vorbit cu domnul președinte și cu foștii mei colegi, am ținut mereu legătura cu ei. Am evitat să mă autopropun. Mi-aș fi dorit când nu aveam echipă să vin la meciurile Craiovei, dar am vrut sa evit anumite polemici. Am revenit acasă cu mare plăcere și sper să reușim împreună.

Nu am promis nimănui nimic, dar îmi doresc să ajungem să discutăm despre titlu. Îmi doresc să reușim, să aducem titlul în Bănie și voi da totul ca echipa să joace frumos. Avem nevoie de susținere. Îmi doresc din suflet ca suporterii să revina la stadion, să fie aproape de echipă. Când fanii vin în număr mare, echipa are o viteză în plus”, a spus Neagoe, la conferința de presă.

Eugen Neagoe, primele declarații la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat oficial

Neagoe a bătut palma cu gruparea din Bănie încă de pe 23 decembrie 2023, după cum digisport.ro te-a informat la acea vreme, dar mutarea s-a făcut mai greu din cauza contractului pe care antrenorul îl avea cu U Cluj. 

”Sper ca împreună să reușim mai mult decât până acum și să avem rezultate bune și foarte bune cum suporterii și-au dorit.

Aici am debutat, la Universitatea Craiova, și sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la acel event, în 1991. Sper din suflet ca și antrenor să repetăm acele performanțe împreună”, a spus Neagoe, în cadrul unei conferințe de presă.

  • 8.000 de euro a trebuit să le restituie Eugen Neagoe celor de la ”U” Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova.

După plecarea de la echipă a lui Eugen Neagoe, ”U” Cluj l-a anunțat în funcția de antrenor principal pe Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani).

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , eugen neagoe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Luminozitatea incredibila a noilor smart TV-uri Samsung QD-OLED – Dojotech.ro
Next post VIDEO Şeful grupului de mercenari Wagner, filmat într-un subsol plin cu cadavrele luptătorilor săi: „Contractele lor s-au încheiat” – HotNews.ro