Reacția dură a lui Florin Talpan, după ce ÎCCJ a decis rejudecarea palmaresului Stelei: ”Voi demonstra!” – DigiSport

  • Fotbal: ElvețiaIsrael, marți, 21:45, DGS 1

  • Fotbal: ScoțiaSpania, marți, 21:45, DGS 2

La câteva ore după anunțul ÎCCJ, Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, s-a arătat extrem de nemulțumit de decizia magistraților. Punctul său de vedere a fost redat în cadrul emisiunii Fotbal Club, de moderatorul Radu Naum.

Florin Talpan, după ce ÎCCJ a hotărât rejudecarea palmaresului Stelei: ”O decizie halucinantă”

Am solicitat domnului Talpan un punct de vedere și o să citesc o parte: Decizia de astăzi nu reprezintă o victorie a FCSB-ului așa cum anunță avocații, ci reprezintă o decizie halucinantă și o tergiversare voită de către niște judecători care se prefac că nu cunosc dispozițiile legale și voi demonstra acest lucru afișând pe pagina mea de Facebook recursul FCSB-ului și recursul Asociației Salvați Steaua.

Au fost cereri inadmisibile din punct de vedere procedural, astfel toți avocații și magistrații acestei țări vor ști că am dreptate. În condițiile în care nu existau motive de nelegalitate, nu înțeleg cum azi judecătorii completului 5 au putut admite recursul.

Nu știu cum acești judecători îi mai pot privi în ochi pe colegii lor de la Curtea de Apel București, a căror decizie au casat-o, chiar dacă era perfect legală. Abia aștept motivarea acestei decizii absolut halucinante”, a transmis Radu Naum.

Pe data de 5 iulie 2019, CSA Steaua a câștigat palmaresul echipei de fotbal Steaua din 1947 și până în 2003. FCSB a făcut însă apel, iar Instanța a decis, în iunie 2021, să retragă perioada 1998 – 2003 din dreptul „Militarilor”, care au rămas cu palmaresul din 1947 – 1998, în timp ce clubul lui Gigi Becali îl deține pe cel din 2003 și până în prezent. Acum, totul se va rejudeca de la zero.

VIDEO Reacția lui Florin Talpan, după decizia ÎCCJ în privința palmaresului Stelei

Decizia ICCJ în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

”48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA. Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, se arată în decizia instanței.

Etichete: palmares steaua , florin talpan , fcsb steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Samsung a lansat noile telefoane din seria Galaxy A. Cât costă și care sunt specificațiile – economie.hotnews.ro
Next post România – Belarus, Live Text 21:45, digisport.ro. Schimbări în „primul 11” față de meciul cu Andorra. ECHIPELE – DigiSport