Război total între Universitatea Craiova și U Cluj! Ardelenii au reacționat după acuzațiile oltenilor și… – Prosport

Război total între Universitatea Craiova și U Cluj după ce Mihai Rotaru l-a „furat” pe Eugen Neagoe de la formația din Cluj Napoca.

Război total între Universitatea Craiova și U Cluj! Ardelenii au reacționat după acuzațiile oltenilor și îl avertizează pe Eugen Neagoe

După ce oltenii l-au acuzat pe Emil Boc că s-a implicat pentru ca Eugen Neagoe să nu poată să stea pe banca tehnică la meciul Universității Craiova cu FC Botoșani, ardelenii au reacționat.

U Cluj a postat pe rețelele de socializare un comunicat prin care continuă războiul cu echipa finanțată de Mihai Rotaru și anunță că ardelenii nu au de gând să facă niciun pas înapoi în procesul cu Eugen Neagoe.

Mai mult, U Cluj susține că oficialii clubului Universitatea Craiova pun presiune pe comisiile FRF pentru a rezolva în favoarea oltenilor dosarul lui Eugen Neagoe.

„FC Universitatea Cluj respinge tentativa U Craiova 1948 Club Sportiv S.A. de politizare a cazului antrenorului Eugen Neagoe, de fapt doar o jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul. Clubul din Craiova încearcă, în acelaşi timp, să pună presiune pe comisiile Federaţiei Române de Fotbal care judecă dosarul lui Eugen Neagoe.

Adevărul este că primarul Emil Boc nu are nicio legătură cu situaţia în care se află acum Eugen Neagoe, iar avocaţii care reprezintă FC Universitatea Cluj în acest caz nu sunt angajaţi de primar sau de Primărie, ci colaborează de mai bine de trei ani cu clubul nostru”, a reacţionat Universitatea Cluj.

„Adevărul este că Eugen Neagoe ştia, încă de la prima întâlnire cu conducerea clubului nostru după ce şi-a anunţat intenţia de a “părăsi corabia”, că nu i se va permite rezilierea pe cale amiabilă a contractului de antrenor principal şi că rezilierea unilaterală la care a apelat va trece, obligatoriu, prin comisiile Federaţiei Române de Fotbal.

Adevărul, pe care suporterii craioveni merită să îl ştie, este că Eugen Neagoe va putea semna un contract de antrenor principal doar în momentul în care comisiile vor emite o decizie definitivă.

Adevărul este că, dincolo de desconsiderarea contractului semnat cu FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe şi-a încălcat cuvântul dat conducerii clubului nostru, suporterilor şi oraşului. Acum doar suferă consecinţele acestui gest.

Adevărul este că, înainte să primească oferta de a antrena FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe nu mai stătuse pe banca unei echipe din 8 mai 2021.

Adevărul este că, prin abandonarea proiectului pe care şi l-a asumat la Cluj, Eugen Neagoe a pus FC Universitatea Cluj într-o situaţie ingrată cu doar câteva zile înainte de reunirea lotului.

Adevărul este că Eugen Neagoe a părăsit echipa la doar câteva zile după ce generase el însuşi o situaţie complicată la nivelul echipei, anunţând o serie de fotbalişti că nu mai fac parte din planurile sale pentru 2023. Se spune că “tot răul e spre bine”. Avem speranţa că aşa vor sta lucrurile şi în acest caz”, a adăugat gruparea clujeană.

U Cluj: „Insinuarea cu iz de amenințare a clubului din Craiova poate afecta imaginea şi integritatea competiţiei”

Oficialii formației U Cluj au mai transmis că speră ca “insinuarea cu iz de ameninţare a clubului din Craiova, care avansează ideea că ar putea să obţină rezultate defavorabile cu FC Botoşani şi AFC Hermannstadt, influenţând astfel artificial lupta din partea inferioară a clasamentului, este doar o gravă eroare de comunicare (şi nu altceva), care poate, însă, afecta imaginea şi integritatea competiţiei.

Clubul din Craiova este ultimul care ar trebui să vorbească despre politizare şi despre fotbal finanţat, ca sursă iniţială, din bani ai Statului Român”, a adăugat gruparea din Cluj.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fotbalistul anunțat că ”nici nu mai vede iarba la FCSB” pune condiții ca să plece de la clubul roș-albastru – DigiSport
Next post Coco Gauff, OUT în optimi la Australian Open 2023! Jelena Ostapenko a produs surpriza la Melbourne – Eurosport RO