Raul Feher, urmărit tot anul de gafele din jocul cu CFR Cluj. Românul din Andorra îi avertizează pe „tricolori” – DigiSport

  • Fotbal: BelarusElveția, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: SpaniaNorvegia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Românul joacă acum constant la Inter D’Escalades, din ianuarie 2022, și a strâns un total de 45 de meciuri. Singura dată când a întâlnit o echipă din România îl va urmări multă vreme pe Raul. La meciul din iulie 2022 cu CFR Cluj, în Conference League, 0-3, el a comis un penalty și și-a dat un autogol.

A vorbit pentru Digi Sport și despre meciul Andorra – România, programat sâmbătă seară, de la ora 21:45.

Feher, românul din Andorra, a jucat o singură dată cu o echipă din România, iar emoțiile l-au făcut să aibă un meci de coșmar

O ocazie foarte specială să joc așa aproape de casă. O senzație unică și foarte specială și au putut veni familia și prietenii. În acel meci am fost foarte emoționat, voiam să iasă totul bine, dar ce să fac?

În retur nu am mai putut juca, aveam cartonașe galbene. A fost greu, dar până la urmă este un meci. I se poate întâmpla oricui, nu poți caracteriza un jucător după un meci„, a povestit Feher reporterului Digi Sport prezent în Andorra pentru jocul României.

M-a urmărit tot anul meciul cu CFR Cluj, colegii făceau mișto de mine să am fost plătit de CFR Clujj. Ha! Ha! Ha! Știi cum sunt colegii„, a continuat Raul.

Ce spune Raul Feher despre Andorra -România, programat diseară, de la ora 21:45

O să fie un meci foarte greu pentru România deoarece va întâlni o echipă a Andorrei foarte agresivă, care nu va încerca să combine prea mult, nu va ține prea mult mingea. România va trebui să facă față jocului în forță, altfel îi va fi foarte greu.

Îmi place Tănase, mi-a plăcut Ciprian Deac atunci când am jucat la Cluj, dar acum nu este la lot, și pot să spun că-mi place Burcă„. 

Cine este Raul Feher, românul de la Inter D’Escalades

Raul Feher are întreaga carieră legată de Spania și de Andorra. A jucat la mai multe echipe, Lleida B, Ibizza și FC Andorra (care evoluează în Spania) și prima dată a ajuns la Inter D’Escalades în 2020.

Apoi a reușit „performanța” să se transfere de la FC Andorra la Inter D’Escalades pe 27 iulie 2020, de la Inter D’Escalades înapoi la FC Andorra pe 20 septembrie 2020 și de la Andorra la Ibizza pe 21 septembrie!

Andorra este ca și cum ar fi casa mea. Prima oară am stat în Spania, dar de un an și jumătate, doi stau în Andorra. Raul Feher este un băiat simplu. Eu am venit aici de foarte mic, de la patru ani.

Nu știam limba, nu știam nimic, împreună cu fratele meu, era greu la început, cum este în orice loc din lume. După ce te integrezi te fac să te simți ca acasă. Câteodată ți-e dor de acasă, să-ți vezi familia, să-ți vezi prietenii, dar până la urmă ne-am descurcat foarte bine și suntem unul dintre ei, cum se spune. 

Mama cu tata au venit prima dată, ei lucrau în Spania în construcții, apoi ne-am mutat și noi cu ei. Ne-am decis să ne mutăm cu toții în Spania ca să începem o viață nouă. Viața din Spania nu se poate compara cu viața din România.

Niciodată nu am fost contactat de cineva de la echipa națională, dar un ziarist mi-a spus că în urmă cu mai mulți ani am  fost pe o listă, dar nu știu de ce nu s-a realizat niciodată„. 

Etichete: andorra – romania , raul feher , feher cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Prima țintă a lui Gigi Becali pentru vara lui 2023 după ce a spus că vrea FCSB în Liga Campionilor – DigiSport
Next post Digisport: E gata! Se schimbă regulamentul în fotbal, după vâlva de la Cupa Mondială. Emi Martinez, principala „victimă” – HotNews