Putin a amânat de trei ori invazia în Ucraina. Militarii ruși au avut muniție și mâncare doar pentru trei… – Digi24

Președintele rus Vladimir Putin a amânat invazia planificată de Rusia în Ucraina de trei ori, după ce s-a consultat cu Valeri Gerasimov, șeful Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, și cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu, potrivit lui Vadim Skibitski, directorul adjunct al informațiilor militare ucrainene, scrie The Kyiv Independent.

Skibitski a declarat că Serviciul Federal de Securitate al Rusiei l-a îndemnat pe Gerasimov să avanseze cu invazia și că Rusia a investit o cantitate semnificativă de resurse în pregătirea sa.

„Conform informațiilor noastre, pentru a treia oară ofensiva a fost amânată la mijlocul lunii februarie”, a spus acesta.

Skibitski a adăugat că unitățile militare ruse implicate în invazia planificată au fost aprovizionate cu alimente, muniție și combustibil doar pentru trei zile, indicând că Rusia a subestimat serios situația.

Potrivit numeroaselor analize și investigații independente, decizia Rusiei de a invada Ucraina a fost luată de dictatorul Vladimir Putin într-o izolare aproape completă. Acesta s-a consultat doar cu cei mai apropiați oameni de încredere ai săi, un factor important văzut ca un motiv cheie pentru eșecurile ofensivei rusești.

Editor : R.K.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post FC Barcelona dă lovitura pe piața transferurilor! Precontract cu un campion mondial – DigiSport
Next post Dumitru Dragomir, despre gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „Dacă nu o să fie așa, să nu îmi ziceți Mitic – Gazeta Sporturilor