„Puteam să-i fiu mamă!” Cum a răspuns Mihaela Evi când a fost întrebată dacă trimite poze nud contra cost – DigiSport

  • Cupa României: FC Argeș – Universitatea Craiova, miercuri, 17:00, DGS 1

  • Cupa României: Farul – CFR, miercuri, 20:00, DGS 1

Mihaela Evi continuă să antreneze junioarele de la Gloria Bistrița

Galerie Foto

Antrenoarea, care este foarte activă pe social media, a povestit cum a avut de pierdut în carieră din cauza postărilor de pe rețelele sociale și a dezvăluit că vrea să fie analizată după munca pe care o prestează în handbalul juvenil.

Mihaela Evi este căsătorită cu Claudiu Evi, șeful Centrului de juniori de la Bistrița. Cei doi au împreună un băiat de 10 ani, Claudiu Mihai. Antrenoarea este în prezent însărcinată cu al doilea copil, o fetiță care se va naște la finalul lui februarie 2023.

„Atunci (n.r. când a spus că se retrage) a fost doar picătura ce a umplut paharul, am mai trăit multe dezamăgiri și frustrări în ani de handbal. Fiind și însărcinată, am zis că e mai bine să iau o pauză. Am fost hotărâtă să renunț, dar antrenez patru grupe de junioare, iar copiii se atașează mult de profesorul lor. După aceea, se simt părăsiți. De exemplu, de curând, într-o noapte, soțul meu, Claudiu, a ajutat două fete care se simțeau rău din punct de vedere medical.

Bătălia din cyperspațiu e reală, dar cum ne afectează și cum putem să ne păzim de manipularea online? Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 22:00!

Am ajuns la Bistrița după un deceniu petrecut la Târgu Mureș, la un club privat, al nostru, unde am câștigat aproape tot ce se putea câștiga. Fiind club privat, eram doar pe banii părinților, ceea ce nu e OK. La Bistrița, strângem cei mai buni copii din oraș și din satele din județ. Eu antrenez fete de clasa a VIII-a și a IX-a, dar fetele mele își ajută părinții la muncile de acasă. De la chestii simple în casă până la a da de mâncare la animale. Nu vin machiate, rujate, n-au timp, se grăbesc să ajungă acasă să strângă fânul.”, a declarat Mihaela Evi, pentru Gazeta Sporturilor.

  • 6 titluri de campioană națională și de 3 ori vicecampioana națională sunt performanțele Mihaelei Evi pe plan intern, ca antrenoare.
  • 3 trofee Sarius Cup, Slovacia, argint Cell Cup, Ungaria, câștigătoare Smederevo Trophy, Serbia, mai are în palmares.

Mihaela Evi: „Un copil m-a întrebat dacă trimit poze nud pe bani. L-am întrebat dacă s-a băgat alocația”

Galerie Foto

Mihaela Evi a povestit că a ajuns să se amuze pe seama unor mesaje primite și a dat și exemplul unui copil care a întrebat-o dacă trimite poze nud pe bani.

„Pentru mine e mai important mediul sportiv. Sunt destul de bătrână, în concepția mea, nu mai stau să mă consider strălucitoare. Eu vreau să fiu Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Da, îmi place și să pozez, glamour, dar asta nu e de ieri, de azi. Pe plan profesional nu mă ajută. Am avut de pierdut din cauza postărilor pe Instagram. Pe fetele pe care le antrenez le ajută, să vadă că pot face și handbal, pot fi și femei frumoase. Zece ani la Mureș am câștigat toate competițiile posibile, dar nu mă băga nimeni în seamă. Mai analizată am fost că am pozat sexy sau în nu știu ce ipostază. (…)

M-am obișnuit să pătimesc. În România, întotdeauna e ceva de comentat, că de ce mă spăl prea mult pe păr, că de ce am unghiile făcute, de ce am șosete de compresie roz. La început, eram afectată, am tot răspuns, dar am realizat că degeaba discuți cu unii din spatele conturilor false din social media. În ultima vreme, am început s-o iau în glumă. Mă amuză. Deunăzi mi-a trimis un copil mesaj, puteam să-i fiu mamă, și-mi scria dacă trimit poze nud pe bani! L-am întrebat dacă s-a băgat alocația. Ce să-i răspunzi?!

‘Lasă că te apuci de videochat!’, scriu oameni care habar n-au cine sunt eu cu adevărat. Și mama a ajuns să-mi spună să nu mai fac, să nu mai vorbesc. Dar de ce?! Este OK să pozez, să mă spăl pe cap o dată la două zile, eu nu mă duc la oameni să le spun că le-a dat ciorba în foc!

Partea pe care o vedeți pe rețelele de socializare, glamour, face parte din mine. Sunt și femeie. Dar pe partea profesională contează că reușesc să creez echipe oriunde activez. Am consumat mulți nervi explicându-le oamenilor că merit să fiu analizată după performanțe. Le transmit fanilor mei de pe Instagram să se uite mai mult la handbal și mai puțin la fețele frumoase. Eu consider că am o comunitate cu oameni echilibrați, puțini hateri, din fericire. Cred că datorită postărilor mele am atras mulți copii la handbal”, a afirmat Mihaela Evi.

Etichete: gloria bistrita , mihaela evi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Mii de marocani au ieșit pe străzi în Spania să sărbătorească victoria la Cupa Mondială, dar au ajuns să… – Digi24
Next post Turcia amenință din nou Grecia: Dacă Atena nu vrea pace, Ankara va face „tot ce este necesar” – STIRILEPROTV.RO