Prințesa Thailandei este în continuare inconştientă, la mai bine de trei săptămâni de când a leşinat – STIRILEPROTV.RO

Prinţesa Bajrakitiyabha a Thailandei este în continuare inconştientă, la mai bine de trei săptămâni de când a leşinat din cauza unei probleme cardiace, se arată într-un comunicat oficial al palatului.  

Potenţiala moştenitoare a tronului, în vârstă de 44 de ani, este cel mai mare copil al regelui thailandez Maha Vajiralongkorn.

Ea şi-a pierdut cunoştinţa pe 15 decembrie, din cauza unei aritmii cardiace severe, rezultată din inflamaţia în urma unei infecţii cu micoplasmă.

„Starea generală a prinţesei este că rămâne inconştientă”, se precizează în comunicat, potrivit News.ro, care citează Reuters.

„Medicii continuă să furnizeze medicamente şi să folosească echipamente pentru a sprijini funcţiile inimii, plămânilor şi rinichilor, precum şi să utilizeze antibiotice în timp ce îi monitorizează îndeaproape starea”.

Citește și

Prinţesa Bajrakitiyabha s-a simţit rău în timp ce îşi pregătea câinii pentru o competiţie din nord-estul provinciei Nakhon Ratchasima, unde a fost tratată iniţial, înainte de a fi dusă cu elicopterul la Bangkok.

Agerpres

Ea este unul dintre cei trei copii ai regelui Vajiralongkorn care au titluri formale, ceea ce o face eligibilă pentru tron în conformitate cu legea succesiunii palatului şi constituţia ţării.

Regele încă nu a desemnat oficial un moştenitor şi nu a existat nicio discuţie oficială cu privire la perspectiva ca prinţesa să preia tronul.

Prinţesa Bajrakitiyabha, de profesie avocat, cu diplome de master şi doctorat la Universitatea Cornell, a fost ambasador thailandez în Austria, Slovenia şi Slovacia şi a ocupat funcţii în biroul Procurorului General, Comandamentul Regal de Securitate şi a fpst ambasador thailandez la Comisia Naţiunilor Unite pentru Prevenirea Infracţinilor şi Justiţie Penală.

Ea s-a născut la 7 decembrie 1978. Mama ei este prima soţie a regelui, Prinţesa Soamsawali.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Adi Popa, dezvăluire despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: “Am vorbit cu un impresar“ – DigiSport
Next post Războiul din Ucraina, ziua 319. Ruşii suferă pierderi grele în mai multe zone din Doneţk / Rusia continu – Mediafax