Prima plecare de la FCSB în 2023! Andrei Dumiter a semnat cu o altă echipă din Liga 1 … – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 13:25

Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 13:47

FCSB a terminat 2022 pe locul 3 în campionat, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la 6 puncte în spatele CFR-ului și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. Cele 6 victorii din ultimele 7 partide obținute de Mihai Pintilii (38 ani) au făcut ca clubul roș-albastru să reintre în lupta la titlu. 

FCSB a renunțat la serviciile lui Andrei Dumiter 

De la venirea lui Billel Omrani (29 ani), atacul FCSB-ului a devenit aglomerat. Așa că, în a doua zi din 2023, Gigi Becali (64 ani) a renunțat la serviciile lui Andrei Dumiter (23 ani), pe care l-a cedat la FC Voluntari, potrivit jurnalistului Emanuel Roșu. 

Andrei Dumiter a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2021. Atunci, Sepsi OSK primea 350.000 de euro în schimbul atacantului. Într-un sezon jumătate la vicecampioana României, vârful nu și-a câștigat locul de titular. A adunat 27 de meciuri, în care a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere o pasă decisivă.

La FC Voluntari, Andrei Dumiter se va bate pentru accederea în playoff. În prezent, ilfovenii se află pe locul 8, cu 26 de puncte, și au de recuperat 6 puncte până la poziția a șasea, ocupată în prezent de Sepsi OSK.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Antrenorul lui Emiliano Martinez a tranșat problema, după ce portarul a devenit „cel mai detestat om din lume” – DigiSport
Next post Cum a păcălit fotbalul timp de 20 de ani! Povestea unică, de film, a atacantului care nu a marcat niciun gol: ”Nu regret nimic” – DigiSport