Potpisana teniska loptica Novaka Đokovića

Aukcija je istekla

Novak je počeo trenirati već u četvrtoj godini, a svoj premijerni nastup na ATP turnirima imao je u Umagu, 19. srpnja 2004. Svoju prvu pobjedu na ATP turniru ostvario je u Bukureštu iste godine, kada je bio bolji od Francuza Arnauda Clementa. Već sljedeće godine po prvi puta nastupa i na jednom Grand Slam turniru. Bilo je to na Australian Openu, gdje je glatko izgubio od tadašnjeg četvrtog igrača svijeta, Rusa Marata Safina sa 6:0, 6:2, 6:1.

Prvu pobjedu nad Top 10 igračem zabilježio je u studenome 2005. godine na turniru iz Masters serije u Parizu, kada je u meču drugog kola bio uspješniji od Argentinca Mariana Puerte.

Stanje predmeta: Korišteno

Aukcija je istekla zbog nedostatka ponuda

Kategorija:

Novak Đoković, srbijanski je tenisač, jedan od najboljih tenisača današnjice. Prvo mjesto ATP ljestvice ostvario je 4. srpnja 2011. godine, a ukupno bio je 223 tjedna broj jedan na ATP ljestvici.

Đoković je osvojio 12 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, Australian Open, Wimbledon, US Open i Roland Garros. Četiri puta je osvajao završni turnir i 24 puta bio pobjednik turnira iz ATP Masters serije. Bio je članom srpske teniske reprezentacije prilikom osvajanja Davis Cupa 2010. godine. Imenovan je za najboljeg svjetskog sportaša 2011. i 2015. godine.

Sve ponude:

Aukcija je završila

Aukcija je istekla zbog nedostatka ponuda
Aukcija je započela 22/02/2021 09:22