Ekopark Krašograd: noćenje i večera za 2 osobe

Aukcija je istekla

  • Smještaj u bungalovu s bračnim krevetom 
  • Večera za 2 osobe (3 slijeda, aperitiv, čaša vina, piće, kava).

Ovaj je paket moguće iskoristiti do 1. svibnja 2021. godine uz prethodnu rezervaciju (obavezna provjera raspoloživosti i rezervacija prije korištenja kupona).

Osigurajte sebi i dragoj osobi opuštajući vikend u prirodi! Početna cijena je niža od tržišne!

Ekopark Krašograd
Bratina 117
10451 Pisarovina

Radno vrijeme recepcije: 6-22 h

www.ekopark-kras.hr

Stanje predmeta: Novo

Aukcija je istekla zbog nedostatka ponuda

Kategorije: ,

Ekopark Kraš nalazi se u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Prekrasna priroda oduševit će svakog željnog tišine i odmora. Sve smještajne jedinice objekta u potpunosti su opremljene svime što vam treba za nekoliko dana odmora u prirodi. Cijeli objekt uključuje kuće s apartmanima, bungalove, kapelice, 2 jezera, bazene, dječja igrališta, sportska igrališta, farmu i obradive poljoprivredne površine s raznim usjevima. U sklopu objekta nalazi se mali zoološki vrt za djecu. Gosti mogu mogu objedovati u restoranu u okviru objekta Domaćica koji poslužuje jela pripremljena od domaćih organskih proizvoda s farme.

Ako ste rekreativac, u sklopu Ekoparka Krašograd nalaze se i teniski teren, odbojkaško igralište, boćalište, vanjski bazen i nogometno igralište, a ako se želite samo šetati i uživati u prirodi, oko cijelog Ekoparka vodi šetnica s prekrasnim pogledom na zeleni krajolik i jezero.

Sve ponude:

Aukcija je završila

Aukcija je istekla zbog nedostatka ponuda
Aukcija je započela 19/02/2021 17:09