Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj: cel mai scump jucător adus de Dan… – Prosport

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj. Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani), jucătorul care a sosit la CFR în urma insistențelor lui Dan Petrescu, va părăsi echipa în următoarele zile. Danezul va semna cu IFK Norrkoping, formație care se află pe penultimul loc în campionatul Suediei.

CFR Cluj își vinde mijlocașul venit doar în urmă cu câteva luni. Vito Hammershoy-Mistrati semnează cu IFK Norrkoping

CFR Cluj a plătit 400.000 de euro pentru a-l aduce pe Mistrati de la Randers fiind cel mai scump transfer făcut de ardeleni în vară. Mijlocașul a avut 10 apariții în tricoul campioanei în care a reușit să marcheze doar un gol.

„Dacă un urmă cu doar câteva zile vă anunțam că negocierile dintre cele două părți sunt avansate, iată că acum vă putem spune, că potrivit surselor noastre, în momentul de față nu au mai rămas de pus la punct decât micile detalii ale transferului”, au scris suedezii de la expressen.se.

Ce a declarat Vito Hammershoy-Mistrati în momentul când a semnat cu CFR Cluj: „Mi-ar plăcea să ajungem în Champions League”

Jucătorul danez a declarat că și-ar fi dorit să joace în grupele UEFA Champions League alături de CFR Cluj. Acesta a mai vorbit și despre calitățile și punctele sale slabe.

„Puteți să îmi spuneți Vito, e mai ușor. Așa voi avea și pe tricou. Sunt tare fericit, entuziasmat, au fost câteva săptămâni de discuții, dar acum sunt aici. Sunt fericit că pot îmbrăca tricoul campioanei României, într-un oraș mare, la un club mare și sunt foarte bucuros pentru asta.

Cred că va fi foarte interesant și entuziasmant, dar în același timp o provocare, toată lumea a fost amabilă, cu toții vorbesc engleză, deci, nu cred că va fi o problemă. E un club mare, joacă an de an în Europa, chiar și în acest an avem șansa de a merge în Champions League. Avem șansa de a ne bate din nou la campionat. Mi-ar plăcea să ajungem în Champions League sau Europa League.

Sunt tehnic, pot să marchez, să dau pase, joc număr opt sau număr 10, în general sunt bun cu mingea la picior. Minusul meu ar fi când nu am mingea, dar dacă îmi dai mingea știu ce să fac. Sunt o fire veselă, fac multe glume cu colegii mei, sunt o companie plăcută”, a spus Vito Hammershoy-Mistrati, pentru site-ul oficial al CFR-ului.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Florin Niță a scăpat de calvarul de la Sparta Praga! Decizia luată de portar – DigiSport
Next post Cum se prezintă gazonul de pe ”Ilie Oană”, înainte de startul meciului Petrolul – Chindia – DigiSport