Pilotul de raliuri Ken Block a murit într-un accident de snowmobil – Digi24

Pilotul profesionist de raliuri Ken Block, cunoscut pentru cascadoriile sale, a murit la vârsta de 55 de ani în urma unui accident de snowmobil, a anunțat luni echipa sa Hoonigan Racing, potrivit Reuters.

„Cu cele mai profunde regrete putem confirma că Ken Block a murit astăzi într-un accident cu snowmobilul”, a anunțat Hoonigan într-o declarație pe Instagram.

„Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol. Și, cel mai important, tată și soț. Ne va lipsi foarte mult.”

Accidentul a avut loc în Wasatch, Utah, iar biroul șerifului a spus că Block cobora pe o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat și a căzut peste el.

„A fost declarat decedat la fața locului din cauza rănilor suferite în urma accidentului”, au spus biroul șerifului într-un comunicat, adăugând că el mergea într-un grup, dar era singur când a avut loc accidentul.

După ce și-a început cariera de raliuri în 2005, Block a fost numit Rookie of the Year în Campionatul „Rally America”. A concurat la Campionatul Mondial de Raliuri și a câștigat mai multe medalii de rallycross la X Games.

Americanul a co-fondat și compania de îmbrăcăminte sport DC Shoes și a produs seria de videoclipuri Gymkhana, care îl prezenta pe el conducând pe piste periculoase și curse cu obstacole. Serialul a strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Editor : R.K.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Primul mesaj postat de Georgina după ce ea și Cristiano și-au amânat nunta – DigiSport
Next post Beijingul amenință cu represalii după ce mai multe țări au impus teste COVID-19 pentru călătorii din China – HotNews.ro