Ovidiu Burcă a lipsit de la antrenamentul lui Dinamo și e tentat să demisioneze – DigiSport

  •  Premier League: Cr. Palace – Man. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: Alaves – Sevilla, marți, 22:00, DGS 2

Ovidiu Burcă a lipsit de la antrenamentul lui Dinamo și e tentat să demisioneze

Antrenorul Ovidiu Burcă (42 de ani) este și el într-o situație delicată și nu se știe dacă va mai continua sau nu la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. 

Cert este că antrenorul nu s-a prezentat azi la baza de la Săftica, conform informațiilor digisport.ro și nici nu le-a comunicat nimic jucătorilor. 

În schimb, Burcă a fost la o ședință cu cei din conducere, dar lipsa soluțiilor l-a scos din sărite pe antrenor.

”Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. (n.r. Poate că cei de la birouri au) Dacă ei au concluzii, eu nu am concluzii la ora asta”, a spus Ovidiu Burcă, după ședință.

Răzvan Zăvăleanu a ”rupt” tăcerea. Ce a spus despre situația de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a reacționat după „greva” jucătorilor de la Dinamo. Administratorul judiciar al trupei bucureștene nu este de acord cu acțiunea întreprinsă de jucători.

De asemenea, Zăvăleanu spune că jucătorii au primit o parte din restanțele salariale.

„Mi se par puțin dure cuvintele grevă, faliment. Trebuie să fim puțin mai reținuți. Da, a fost o situație azi la Dinamo, dar nu grevă. Au fost niste nemulțumiri ale jucătorilor. Nemulțumirile mi-au fost comunicate azi de Vlad Iacob, printr-un mesaj.

Pot înțelege supărările, dar nu pot înțelege modalitatea de acțiune în niciun caz. Nemulțumirea lor a fost legată de faptul că nu a avut loc discuția care li s-a promis de către administratorul special. Trebuie să vă spun că tot vineri au intrat bani de la un sponsor, lucru pe care nu l-am știut.

Dacă l-am fi știut, probabil că s-ar fi făcut plățile către jucători. Nu îmi place să fac comentarii pe sume, cert este că s-a făcut o plată importantă către jucători. Sunt de acord că au supărări, nu sunt de acord cu modalitatea de acțiune. În noi, în DDB, au avut tot timpul un parteneri de discuție, care au venit cu bani.

Mai ales că aveam de încasat bani și de la sponsori și de la Sorescu. Înțeleg că au fost suparăți că au plecat cu buzunarele goale de Crăciun. Înțeleg că au fost suparăți că în ciuda promisiunilor că se vor vedea vineri, nu s-au văzut cu nimeni. Dar nu ar fi trebuit șase ajungă aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Playsport.

Etichete: ovidiu burca , dinamo greva , burca dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Serbia îi cere Rusiei să oprească recrutarea sârbilor online pentru războiul din Ucraina: „Vor fi traș – STIRILEPROTV.RO
Next post Robert Glință a anunțat că se retrage din înotul de performanță: „Este timpul să am grijă de propria mea… – Digi24