OFICIAL | Petrolul a intrat într-o nouă eră! Cine este noul investitor – DigiSport

  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Astfel, Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj și Universitatea Craiova, a fost instalat în aceeași funcție la clubul prahovean, unde va contribui și financiar, alături de alți oameni de afaceri.

Marian Copilu, noul investitor de la Petrolul

Cel mai iubit club al prahovenilor, Petrolul Ploiești, se află în fața unui nou început. Întrunită ieri, 21 martie, Adunarea Generală a Asociaței ACS Petrolul 52 a consemnat retragerea membrilor fondatori, domnii Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângașu, Ion Cojocaru, Constantin Ștefan și Paul Gușă, din Asociație, fără niciun fel de pretenții din partea acestora.

Astfel, foștii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renașterea clubului și au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menține aprinsă flacăra ‘galben-albastră’, au făcut, în acest moment, un pas în spate. Le mulțumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului și, cu siguranță, vor face parte, și de aici înainte, din familia Petrolul Ploiești!

În același timp, domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, și președinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi președinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcția de președinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificată.

Urmărește Megastructuri Legendare și află cine au fost cei care au definit modul în care arată Parisul modern. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 18:00.

Petrolul merge înainte! Fiți alături de noi, la un nou început de drum!”, se arată în comunicatul clubului Petrolul Ploiești.

Petrolul, pe locul doi în play-out

Nou-promovată în prima divizie, Petrolul Ploiești a reușit un sezon solid până acum, în ciuda problemelor financiare.

După o etapă de play-out, Petrolul este pe locul doi, cu 21 de puncte, poziție care aduce un loc la barajul de Conference League.

Etichete: marian copilu , presedinte petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post A doua jucătoare a lumii din WTA și războiul din Ucraina: „Atât de multă ură în vestiare” – HotNews
Next post VIDEO Volodimir Zelenski, în vizită pe linia frontului de lângă Bahmut – HotNews.ro