O a(u)kciji

Želite li osvojiti vrijedne predmete i usluge i istovremeno pomoći u stipendiranju perspektivnih učenika? Onda ste na pravom mjestu!

Naša e-a(u)kcija otvorena je za sve ljude dobra srca. Budući da se radi o dugoročnom projektu, uvijek ćemo dodavati nove predmete i usluge. Naš cilj je rast broja zadovoljnih stipendista!

Koga stipendiramo?

Perspektivne učenike osnovnih škola na prijelazu u srednju školu koji su postigli rezultate na natjecanjima u STEM području (kratica STEM – science, technology, engineering and math – označava prirodne znanosti, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku). STEM revolucija koja je odjeknula našom zemljom otkrila je veliki interes i potencijal mladih ljudi za učenjem informatike i robotike. Na ovim temeljima želimo dalje raditi na ostvarenju cilja: učiniti našu djecu ravnopravnim građanima 21. stoljeća. Pri tome su u našem fokusu djeca koja žive na selu ili u mjestu koje nema srednju školu, posebno oni učenici koji za nastavak školovanja trebaju promijeniti mjesto boravka te učenici slabijeg materijalnog stanja.

Kako funkcionira a(u)kcija?

Jednostavno! Pregledajte predmete koje nudimo i pronađite nešto za sebe. Nakon što se registrirate možete ponuditi iznos koji ste spremni dati za određeni predmet. Ako Vaša ponuda bude najviša – čestitamo, osvojili ste željeni predmet i ujedno pomogli našim školarcima. Jedan od članova E-kluba će Vas kontaktirati vezano za uplatu iznosa na naš donacijski račun. Nakon toga će Vam predmet biti poslan poštom, odnosno uslijedit će dogovor vezano za odabir termina ukoliko se radi o usluzi noćenja ili izletu.

Mogu li pomoći donacijom predmeta?

Naravno! Pozivamo sve zainteresirane sponzore da nam se jave: bilo da ste firma, udruga ili privatna osoba. Ukoliko imate neki predmet ili uslugu koju ste nam spremni donirati, rado ćemo ju uključiti u našu a(u)kciju. Osim Vaše promocije, time ćete zaslužiti i e-zahvalnicu Rotary E-kluba Hrvatska.

Donacija uplatom na račun

Svaka donacija uplatom na naš račun puno nam znači. Stipendiranje može doslovno nekome promijeniti život. Hvala vam na svakoj, pa i simboličnoj potpori. Svakom uplatitelju izdati ćemo e-zahvalnicu Rotary E-kluba Hrvatska.

Donacijski račun u PBZ banci:
Imatelj računa: Rotary E-klub Hrvatska, Praška 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR94 2340 0091 5106 0902 5
SWIFT CODE (BIC): PBZGHR2X
Molimo upišite Vašu e-mail adresu kod opisa plaćanja.

Također nam možete pomoći ako podijelite link na ovu stranicu s Vašim prijateljima.

Hvala što ćete nas podržati na putu u e-budućnost!