„Nu ți-a făcut Gigi Becali niciodată echipa” Răspunsul surprinzător oferit de Nicolae Dică… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 19:14

Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 19:16

Al doilea mandat al lui Nicolae Dică (42 ani) la FCSB a durat doar 3 luni. Înfrângerea cu U Cluj, 1-2, din runda a 16-a din Superligă, l-a făcut pe antrenor să demisioneze de la vicecampioana României, iar echipa a fost pregătită de Mihai Pintilii (38 ani). 

Văzând meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, 0-1, Nicolae Dică a observat că Ciprian Deac (36 ani) a fost nemulțumit când a fost schimbat de Dan Petrescu (54 ani), în minutul 55. Iar de la această idee, a făcut o paralelă și a precizat că la clubul roș-albastru jucătorii nu arată că sunt deranjați când sunt schimbați. 

„Niciunuia nu-i convine să-l schimbi, poți să-l schimbi și în minutul 85, tot nu-i convine. Poate să fie oricine antrenor. A ieșit vreunul de la FCSB nemulțumit că a fost schimbat? Cum te superi pe antrenor, te superi și pe patron. Dacă vrei să te superi, te superi pe oricine. 

Când te bagă, te bagă antrenorul, când te bagă, te bagă patronul. Dacă mă schimbă, mă deranjează că mă schimbă patronul sau antrenorul. Nu am văzut jucători să zică, să iasă după meci și să spună: ‘Domne, sunt supărat că m-a schimbat!’. Că e Pintilii, Dică, Gigi Becali, nu am văzut jucători care să spună că sunt supărați”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

Nicolae Dică, mărturisire în direct despre al doilea mandat la FCSB 

Argumentul folosit de Basarab Panduru (52 ani) și Silviu Tudor Samuilă, cum că jucătorii FCSB-ului nu se pot supăra dacă Gigi Becali îi schimbă (64 ani), pentru că omul de afaceri le plătește salariile, l-a iritat pe Nicolae Dică. Mai mult, fostul antrenor al roș-albaștrilor a mărturisit în direct că patronul vicecampioanei României nu i-a făcut niciodată echipa. 

„Nicolae Dică: Dar tu știi cine face echipa la FCSB?

Silviu Tudor Samuilă: Și tu știi cine o face. 

Nicolae Dică: Eu știu că nu o făcea Gigi Becali 

Silviu Tudor Samuilă: Nu ți-a făcut Gigi Becali niciodată echipa?

Nicolae Dică: Nu, uite. Nu mi-a făcut niciodată echipa! Uite că nu a făcut-o. E singurul club din România care are jucători tineri de perspectivă și care vrea să-i scoată în față? Este o diferență când la un club îți spune că avem prioritate la jucătorii X,Y, Z”, a fost dialogul dintre cei doi pentru sursa citată. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Sinisa Mihajlovic a murit! Sârbul a pierdut lupta cu boala la doar 53 de ani – DigiSport
Next post LIVE: FC Voluntari – Farul, în etapa 21 din Liga 1 – Gazeta Sporturilor