”Nu s-a mai văzut niciodată așa ceva!” Gafa care va rămâne în istoria fotbalului – DigiSport

  • Serie A: Lazio – Milan, marți, 21:45, DGS 1

  • Bundesliga: Bayern – Koln, marți, 21:30, DGS 2

Tabela a rămas nemodificată până în minutul 73, când Calabrese a marcat pentru Verona. Apoi, a venit una dintre cele mai bizare faze văzute vreodată pe un teren de fotbal.

Portarul trebuia să-l trezească pe colegul său înainte de a-i pasa”. Gafă monumentală în Italia

La câteva zeci de secunde după ce oaspeții au marcat, jocul a fost întrerupt, apoi reluat cu minge de arbitru din careul Veronei. Centralul i-a lăsat mingea portarului Boseggia, care a prins-o în brațe și, în lipsă de soluții, i-a aruncat-o celui mai apropiat coechipier, fundașul El Wafi.

Apărătorul, însă, a luat o decizie de neînțeles. A oprit balonul cu mâna și l-a repus, ca și când ar fi bătut o lovitură liberă, ceea ce nu era cazul, mingea fiind în joc. Cum era în propria suprafață de pedeapsă, arbitrul l-a sancționat imediat și a acordat penalty pentru AC Milan U19.

Galerie Foto

În ciuda protestelor celui vinovat, care nu înțelegea ce s-a întâmplat, decizia a rămas în picioare, iar El Hilali a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri. Partida s-a încheiat la egalitate și Verona a scăpat printre degete o victorie importantă.

Imaginile au făcut înconjurul internetului și au fost văzute de peste 3,3 milioane de oameni. Nu mai puțin de 500 de internauți au lăsat comentarii, multe dintre ele ironice.

Așa ceva nu s-a mai văzut niciodată în istoria fotbalului”, ”Portarul trebuia să-l trezească pe colegul său înainte de a-i pasa”, ”Nu cred că e real” sau ”Cariera lui tocmai s-a încheiat” au fost doar câteva dintre reacții.

Etichete: ac milan primavera , milan verona u19 , hent careu , penalty milan u19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post „Dacă era la FCSB, lua Dan Petrescu 5 campionate în 5 ani?” A pus întrebarea și tot el a dat răspunsul – DigiSport
Next post Cristi Borcea anunță „renașterea” lui Dinamo: „Va fi cea mai puternică din România” – DigiSport