”Nu e condamnat? Mă face să spun pentru ce a fost dat afară”. Rotaru nu s-a mai abținut și i-a dat replica lui Pițurcă – DigiSport

  • Premier League: Leeds – Manchester City, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Ligue 1: PSG – Strasbourg, miercuri, 22:00, DGS 2

Antrenorul l-a criticat de fiecare dată când a avut ocazia pe omul de afaceri, pe care îl acuză pentru modul în care gestionează relația cu antrenorii Universității Craiova.

Mihai Rotaru, replică dură pentru Victor Pițurcă

Mihai Rotaru a evitat să-i răspundă cu aceeași ”monedă” lui Victor Pițurcă, în privința căruia a făcut comentarii mai degrabă amicale și pe un ton jovial. Până acum, însă, când situația s-a schimbat.

Eu nu știu pe unde umblă domnia sa în oraș, la țigară, la cafea. Victor Pițurcă are la mână o hârtie că e mincinos. E adevărat sau fals? Nu e condamnat pentru mărturie mincinoasă? Domnia sa nu are ce face.

 face să spun pentru ce a fost dat afară de la Craiova. Să-și vadă de treaba sa. Domnia sa nu face decât să bage bățul prin gard. Domnul nu are ce face”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

La Jocurile Olimpice din Berlinul lui 1936, doi atleți fac istorie. Vezi O prietenie fără culoare pe Digi World și Digi Online, azi de la 21:55.

Mihai Rotaru face referire la condamnarea la un an de închisoare pe care a primit-o Victor Pițurcă în 2013, în dosarul ”Valiza”, în care a depus mărturie în favoarea lui Gigi Becali.

Victor Pițurcă, liber de contract

De la despărțirea de Universitatea Craiova, produsă în urmă cu aproape trei ani, Victor Pițurcă a rămas liber de contract.

Fostul selecționer a primit mai multe oferte tentante prin latura financiară, însă niciunul dintre proiecte nu l-a atras din punct de vedere sportiv.

Etichete: victor piturca , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post 2023: anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc. Vor fi schimbări majore. „Răspunsul la război nu este pacea“ – Adevărul
Next post Primul interviu cu Ștefan Covaci în calitate de antrenor al lui Ajax, la 8 luni după ce-i preluase pe „lăncier – Gazeta Sporturilor