”Nici măcar Rapidul nu te poate face să te răzgândești?” Răspunsul lui Marius Șumudică, după ce și-a anunțat retragerea – DigiSport

  • Fotbal: IrlandaFranța, luni, 21:45, DGS 1

  • Fotbal: OlandaGibraltar, luni, 21:45, DGS 2

Antrenorul lui Al-Raed a făcut anunțul chiar înaintea zilei sale de naștere. Atunci, Șumudică spunea că în următoarele săptămâni va renunța la a mai fi antrenor pentru că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

Marius Șumudică: ”Rapidul are antrenor, e Mutu și eu îl respect!”

Șumudică și-a încheiat scurta vacanță în România, iar, la plecarea către Arabia Saudită, tehnicianul a fost întrebat, printre altele, și despre anunțul privind retragerea din antrenorat. ”Nici măcar Rapidul nu te poate face să te răzgândești?”, a fost întrebarea unui reporter.

Deși a spus în mai multe rânduri că și-ar fi dorit să o antreneze pe Rapid, Șumudică a subliniat acum că echipa giuleșteană are un antrenor foarte bun, pe Adrian Mutu, pe care îl respectă.

Traversez o perioadă dificilă, nu îmi mai arde, mi-e greu, sunt departe de familie. Nu este ușor, iar eu nu alerg după bani ca disperatul. Deja am anunțat că vreau să renunț la antrenorat, mai am să îmi termin contractul. Dacă voi rămâne în fotbal, o voi face în televiziune, dacă nu, voi sta liniștit acasă.

Rapidul e ceva aparte în inima mea, n-am rezistat emoțional să merg la handbal. Am stat acasă și ieri, să fiu sincer, am plâns. Adică ceea ce se întâmplă acolo, când vedeam copii, doamne cântând, toată sala. Mi se face pielea de găină și nu e frig aici, e bine.

Rapidul e un fenomen, te răscolește. Rapid are antrenor, e Mutu și eu îl respect. Are un investitor și un președinte care merg pe o anumită linie, le urez baftă. În momentul de față nu pot să zic decât că iubesc acest club și atât”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea din antrenorat

În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas„, anunța Șumudică la începutul lunii martie.

Etichete: rapid , marius sumudica , retragere , antrenorat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ilie Năstase a ”citit-o” pe Sorana Cîrstea: ”Nu este târziu, la vârsta ei are o mare experiență” – DigiSport
Next post Motorola Edge 40 şi Motorola Edge 40 Pro au specificaţiile complete apărute online – Mobilissimo.ro