Naum l-a luat tare pe Gigi Becali: „Știu sigur că ați bătut palma să vină Croitoru antrenor la FCSB. Confirmaț – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 15 decembrie 2022, 19:23 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 19:46

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la TV, cu 40 de minute înainte de startul derby-ului cu CFR Cluj, pentru a comenta informația lansată de jurnalistul Radu Naum, conform căreia latifundiarul ar fi bătut palma cu Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Argeș, pentru ca acesta să-i preia pe roș-albaștri din vară. 

Becali a respins cu vehemență informația lansată de moderatorul emisiunii „Fotbal Club”. Mai jos, dialogul integral dintre jurnalist și patronul celor de la FCSB. 

FCSB – CFR Cluj 0-1 Vocile Gazetei » FCSB – CFR Cluj 0-1, comentat live pe GSP.ro de Dan Udrea, Cristian Geambașu și Marius Mărgărit

Naum, întrebare frontală pentru Gigi Becali: „E adevărat că ați bătut palma cu Marius Croitoru? Știu sigur că așa e”

Radu Naum: „Domnule Becali, e adevărat că ați bătut palma cu Marius Croitoru pentru a prelua echipa din vară?”. 

Gigi Becali: „Nu este adevărat nimic!”.

Radu Naum: „Știu în proporție de 100% că așa e”

Gigi Becali: „A, deci dumneata știi 100% ceva ce nu e adevărat! Asta chiar e culmea! Domnule Naum, ești 100% că e adevărat? Eu spun că, până acum, în proporție de 100%, nu e nimic adevărat! N-a fost nicio discuție, nicio vorbă, nu e nimic adevărat. Ce va fi de acum încolo nu se știe. Nimeni nu-și permite să vorbească în numele meu. Spuneți-i cui v-a zis lucrul ăsta: «A zis Gigi că ești mincinos»”. 

Radu Naum: „Eu v-am întrebat, că așa se face”

Gigi Becali: „Voi știți că eu nu mint! Dacă mă întrebați cine face schimbările, asta e altceva”. 

Radu Naum: „Bun, ne-ați spus în mod direct, deci lucrurile sunt clare”. 

Croitoru e apreciat de Becali și MM Stoica

Marius Croitoru a mai fost și în trecut pe lista candidaților pentru funcția de antrenor de la FCSB, însă mutarea nu s-a materializat până în acest moment. Agreat de Mihai Stoica, cel care nu o dată a lăudat cunoștințele lui Croitoru despre fotbal, tehnicianul se află actualmente la cea de-a doua experiență în Superligă după despărțirea de FC Botoșani. A început sezonul pe banca lui FCU Craiova, de unde a plecat după un „război rece” cu finanțatorul Adrian Mititelu. Câteva săptămâni mai târziu, a fost numit la FC Argeș, unde i-a luat locul lui Andrei Prepeliță.

Fiindcă a condus deja două echipe în acest sezon, Marius Croitoru nu mai poate bifa o a treia experiență pe banca unei echipe din Superligă. Însă ar putea fi o țintă pentru FCSB începând din sezonul viitor, acesta acumulând deja o experiență care-l recomandă pentru această funcție.

VIDEO Ți-a fost frică de Gigi Becali?” Răspunsul surprinzător oferit de Andrea Compagno

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB – CFR Cluj, comentat live de Udrea, Geambașu și Mărgărit: „Derby de serie, nu special, cu arbitru de care FIFA a râs o lună întreagă”

Mihai Stoica, mesaj motivațional înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Echipa asta și-a descoperit ceva ce nici noi nu știam că are”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cancelarul austriac vrea gard la frontiera Bulgaria-Turcia: Să rupem în sfârşit tabuul gardurilor / Ce spune președintele Bulgariei – HotNews.ro
Next post FCSB – CFR Cluj 0-1. Punct ochit, punct lovit pentru campioană, care egalează liderul Farul – DigiSport