Momentul în care Gigi Becali a sunat pe bancă la un meci și reacția antrenorului: ”Ia dați telefonul încoace!” – DigiSport

  • Supercupa Spaniei: Real Madrid – Valencia, miercuri, 21:00, DGS 1

  • Ligue 1: PSG – Angers, miercuri, 22:00, DGS 1

Cu toate acestea, discuțiile erau cât se poate de constructive, fără ca omul de afaceri să-i impună jucători în primul 11 sau să-i sugereze ce schimbări să opereze.

Mihai Stoichiță era sunat de Gigi Becali

Mihai Stoichiță a fost antrenor la FCSB în două rânduri: în perioada septembrie 2009 – iunie 2010 și perioada martie 2012 – mai 2012.

Actualul oficial al Federației Române de Fotbal a recunoscut că și el era sunat de Gigi Becali, atunci când se afla pe banca echipei ”roș-albastre”, chiar la un meci oficial.

În cel de-al doilea mandat, în sezonul 2011-2012, Gigi Becali nu a mai suportat presiunea unui derby cu Rapid (29 aprilie 2012) și a sunat direct pe banca de rezerve.

Al doilea film din seria Sălbăticia Carpaților ne poartă de la munte, la mare, prin peisaje uimitoare. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 19:00.

Atunci, Mihai Stoichiță a purtat o discuție cu patronul echipei, însă nu a simțit în vreun fel că acesta îi impune anumite operațiuni tactice. 

  • Acea partidă s-a terminat la egalitate 1-1. Cristi Tănase a deschis scorul în minutul 29, iar Nicolae Grigore a restabilit egalitatea trei minute mai târziu.

Mihai Stoichiță, despre Gigi Becali: ”Am vorbit cu el pe bancă”

Eu vorbeam cu Gigi, dar nu îmi spunea ce echipă să fac. A sunat, chiar am și vorbit cu el de pe bancă. Am cerut o dată telefonul: ‘ia dați, mă, telefonul încoace’! Și am discutat și a fost destul de logic Gigi, atunci. Cu Rapidul a fost, era un 1-1 pe Giulești. Și Ilie nu a avut și el, când a fost la Steaua?”, a declarat Mihai Stoichiță, la Fotbal Club.

Etichete: gigi becali , mihai stoichita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post MERCATO 2023 | Toate transferurile iernii sunt aici! Javier Pastore a semnat cu o echipă din Qatar – DigiSport
Next post Gluma deplasată a lui Eddie Murphy la adresa lui Will Smith, la Globurile de Aur 2023: „Asta trebuie… – Libertatea