Momente grele în loja lui Nadal. Cum s-a trăit accidentarea lui Rafa şi cât poate lipsi din circuit – Eurosport RO

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open în turul secund de către Mackenzie McDonald. „Matadorul” a acuzat o accidentare, de la finalul setului secund, dar a continuat, cedând în cele din urmă în 3 seturi, scor 4-6, 4-6, 5-7.

Laura Robson, expertul Eurosport, a văzut partida chiar de lângă loja echipei spaniolului, iar la final a venit cu detalii interesante despre problemele medicale avute de Rafa

L-a întrebat pe Carlos Moya dacă să abandoneze, în setul 3. Cei din boxa sa au sperat că poate continua şi că o va face la un nivel înalt. De două ori s-a lovit la picior, cred că ar fi trebuit să abandoneze. Oricum, cei din boxa sa l-au aplaudat în permanenţă, au încercat să îi transmită energie. A avut probleme la coapsă, poate să dureze 2-3 săptămâni o accidentare de acest fel„, a spus Laura Robson în cubul Eurosport.

Australian OpenKokkinakis, adversarul perfect pentru Murray! Ce spune Mats Wilander despre duelul din turul 2ACUM O ORĂ

Henman şi Wilander, despre accidentarea lui Nadal

Şi Tim Henman a comentat reacţia celor din boxa lui Nadal, toţi fiind impresionaţi de momentul când soţia lui a început să plângă.

Au fost emoţii în boxa sa, am văzut-o pe soţia sa chiar plângând. Când ai o accidentare la coapsă, un jucător care se bazează mult pe fizic şi care aleargă atât de mult, e foarte greu să mai continue la nivel înalt„, a explicat fostul mare jucător britanic.

Mats Wilander şi-a adus aminte de sfertul de finală de la Wimbledon, în care Nadal, cu o mică ruptură abdominală, a refuzat să cedeze şi a întors partida cu Fritz, calificându-se în semifinale. Ulterior, nu s-a mai putut prezenta la duelul cu Kyrgios, dar a fost un moment care a arătat cât de mult urăşte Rafa să abandoneze. El a sperat că istoria se va repeta azi, în sensul unei reveniri pe tabelă, dar durerile au fost prea mari şi l-au împiedicat să se mişte normal.

Dacă ne aducem aminte meciul cu Fritz, de la Wimbledon, o să înţelegem că Rafa nu abandonează decât dacă nu are soluţie. Tatăl său i-a spus atunci să se retragă, Moya i-a făcut de asemenea semn: „Gata, s-a terminat”. A continuat şi a învins. A sperat şi acum că poate reveni, nu îi stă în caracter să renunţe. Renunţă doar în momentul în care nu mai are variantă„, a spus Wilander.

Australian OpenCorretja, după eliminarea lui Nadal de la AO: „Va continua până când nu va mai fi capabil să joace”ACUM 2 OREAustralian OpenNadal: „Sunt distrus psihic”. „Matadorul”, cu încrederea ţăndări după accidentareACUM 6 ORE

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Primul „11” e fixat » Cu ei vrea FCSB să defileze pentru primul titlu după 8 ani – Gazeta Sporturilor
Next post Test pe „nevăzute”: Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra vs Vivo X80 Pro – Gadget.ro