Moment stânjenitor pentru premierul Marii Britanii. Ce l-a întrebat pe un om al străzii – STIRILEPROTV.RO

Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, a fost filmat când întreba un om fără adăpost dacă lucrează în afaceri, în timp ce servea mâncare la un adăpost, înainte de Crăciun.

Sunak a vizitat vineri un adăpost pentru oamenii care nu au locuință, potrivit Daily Mail.

În timp ce ajuta la servirea micului dejun, premierul a fost întrebat de un om al străzii dacă va rezolva problema economiei.

„Tocmai asta încerc să fac”, a răspuns liderul Partidului Conservator, înainte de a-l întreba pe bărbat dacă lucrează în afaceri.

El a răspuns: „Nu, sunt fără adăpost. De fapt, sunt o persoană fără adăpost, dar mă interesează afacerile, îmi plac finanțele – este bine pentru oraș atunci când finanțele merg bine și toți ne descurcăm bine, nu-i așa?”.

Citește și

Când bărbatul a vorbit despre finanțe, Sunak a adăugat faptul că înainte de fi politician obișnuia să lucreze în domeniu.

Ulterior, l-a întrebat pe omul fără adăpost dacă ar vrea să lucreze în finanțe.

El i-a răspuns: „Da, nu m-ar deranja, dar mai întâi aș vrea să trec de Crăciun.”

Premierul l-a întrebat apoi ce va face în weekend, de Crăciun, iar bărbatul i-a spus că speră ca organzația de caritate care se ocupă de oamenii fără adăpost să îl ajute să își găsească un cămin temporar.

Recțiile nu au întârziat să apară după ce clipul video cu discuția dintre cei doi a ajuns în mediul online.

Vicepreședintele Partidului Labrurist, Angela Rayner, a distribuit clipul pe Twitter, însoțit de descrierea „Îngrozitor”.

Un alt deputat laburist, Bill Esterson, a spus că schimbul de replici a demonstrat că Sunak „este deconectat” de la ceea ce se întâmplă cu adevărat în țară.

Ieri, Sunak a postat pe facebook o fotografie făcută în cursul vizitei sale, însoțită de cuvintele: „Pentru prea mulți oameni, oportunitatea de a sărbători Crăciunul într-un mediu cald și sigur nu este la îndemână. Cuvintele nu sunt sufficiente. Investim 2 miliarde de lire sterline pentru a oferi un acoperiș deasupra capului unora dintre cei mai vulnerabili oameni pentru a-i ajuta șă-și reconstruiască viața”.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post După doar trei produse lansate, Nothing se pregăteşte deja de prezentarea unui sub-brand – Gadget.ro
Next post Analiştii americani văd semnele unui posibil atac al Rusiei asupra Ucrainei din Belarus – Digi24