MM Stoica, avertisment dur pentru vedetele de la FCSB, după eșecul cu Farul Constanța: „Eu… – Prosport

MM Stoica a lansat un avertisment dur pentru vedetele de la FCSB, după eșecul suferit cu Farul Constanța în runda 23 din Superliga, scor 2-3.

MM Stoica a lansat un avertisment dur pentru vedetele de la FCSB

Oficialul roș-albaștrilor este nemulțumit de atitudinea unor fotbaliști, care nu ar da 100% pe teren și la antrenamente.

Stoica a precizat că va purta o discuție cu toată echipa pentru a le transmite anumite aspecte într-un mod direct, cu speranța că lucrurile vor lua o turnură favorabilă pentru FCSB.

„Eu nu mă rog de niciun jucător să joace fotbal și să câștige milioane de euro. Ei nu înțeleg că de la Steaua se pleacă cel mai ușor și pe cele mai mari salarii.

Mâine voi avea o discuție cu jucătorii. Eu vorbesc cu ei o dată pe an. S-au întâmplat niște lucruri pe care nu le pot spune. La unii s-au strâns mai multe.

Îmi place ca problemele să se discute în vestiar, îmi place să lucrez cu jucători cu personalitate, care să se implice. Jucătorii nu s-au mai antrenat așa bine de ani buni, dar sunt unii care înțeleg puțin mai greu anumite lucruri. Dar probabil că vor înțelege mai bine când li se va explica mai aplicat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica a recunoscut că Gigi Becali a făcut schimbările în FCSB – Farul

„(n.r. Mihai Stoica a recunoscut că Gigi Becali a făcut schimbările în FCSB – Farul) Ne-a scutit pe toți de niște comentarii pe care le mai făceam așa. Toată lumea știe, dacă Meme ne-a confirmat și el, înseamnă că a rămas să mai spună Pintilii: «Domn’e, ăsta e adevărul». Își asumă, Gigi Becali își asumă tot ce se întâmplă acolo.

Acum, a pierdut. Acum, poate realizează că dacă în minutul 80 avea și el pe bancă un antrenor care să poată vorbi cu jucătorii. În minutul 88, la 2-1 pentru tine, 11 la 11 jucători pe teren, să nu încerci să închizi jocul. Pe ei, la golul al doilea, la eliminarea lui Dawa, i-a prins pe un contraatac… O echipă care conduce să fie așa prost așezată pe teren… Atacau de parte voiau să câștige cu golul calificării. Păi, stai, mă. E 2-1, de ce să risc? Mă blochez la mine în teren, te două lunii, încerc să pasez dreapta stânga, să mai trag de timp, un out, un corner. La ei a fost o debandadă la faza aia, în frunte cu Tamm care a greșit și el 50%, nu numai Dawa. Tamm, acolo, el pierde primul duel cu Alibec”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post PSG, transfer în ultimele minute ale perioadei de mercato – DigiSport
Next post Aflat în arest, a refuzat să fie vizitat de soție. Aceasta i-a dat imediat marea „lovitură” – DigiSport