Mirel Rădoi, gata de revenire! A anunțat la ce echipă vrea să antreneze… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 10:05

Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 10:04

Nemulțumit de mai multe probleme din cadrul clubului, Rădoi și-a anunțat plecarea în direct la TV, iar ulterior a fost criticat public de Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova. Aventura fostului selecționer în Bănie a durat doar patru luni.

Mirel Rădoi vrea să antreneze la Al Hilal

Rămas liber de contract, Rădoi a acordat un interviu pentru publicația saudită Al Arabiya în care a recunoscut că visează să antreneze la Al Hilal, formație la care a petrecut doi ani și jumătate ca jucător (ianuarie 2009 – iunie 2011) și alături de care a cucerit două titluri de campion.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conștient că Al Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus Rădoi.

Al Hilal, cel mai important club de fotbal din Asia, deținătoare a Ligii Campionilor, este antrenată în prezent de argentinianul Ramon Diaz, care mai are contract până la finalul sezonului.

  • Al Hilal ocupă locul 4 în campionatul Arabiei Saudite după 10 etape, cu 21 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Al Nassr.

Mirel Rădoi: „Felicit Arabia Saudită și pe cei responsabili de dezvoltarea sportului”

În lotul lui Al Hilal, cotat la aproape 50 de milioane de euro, se află, pe lângă străinii Odion Ighalo, Luciano Vietto sau Andre Carillo, și mai mulți jucători care au impresiont la Cupa Mondială alături de Arabia Saudită, precum portarul Mohammed Al-Owais, Yasser Al-Shahrani, Saleh Al-Shehri ori Salem Al-Dawsari.

„Naționala Arabiei Saudite a lăsat o impresie frumoasă la Cupa Mondială. Nu numai pentru că a învins campioana mondială Argentina, ci și datorită pașilor care arată dezvoltarea fotbalului din Arabia Saudită. Asta arată că fotbalul saudit este în reștere. Vreau să îi felicit pe toți cei responsabili de sportul din Arabia Saudită. Acum, munca lor a devenit clară pentru toată lumea”, a mai spus Mirel Rădoi.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Lovitură de proporții: Cristiano Ronaldo face vizita medicală și semnează – DigiSport
Next post „Profețiile” lui Medvedev pentru 2023: Destrămarea SUA și UE, Elon Musk președinte. Musk: Epic! – Digi24