Mihai Stoichiță, replică pentru Cătălin Cîrjan: „Nu cred că există jucători chemați pe pile!” – DigiSport

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Petrolul, vineri, 21:00, DGS 1

  • Liga 2: Oțelul – Steaua, joi, 20:00, DGS 1

Oficialul FRF a răspuns acuzațiilor jucătorului, care a spus că directorul tehnic al FRF decide tot la naționalele de tineret ale României.

Mihai Stoichiță îl contrazice pe Cătălin Cîrjan

„De ce nu întrebați antrenorii de la echipele naționale? (n.r. dacă Stoichiță se implică în selecții și schimbări). Să fim serioși! Nu vreau să-i răspund lui Cîrjan, un băiat pe care îl urmăresc foarte mult. 

El a refuzat convocarea că a zis că are meciul mai importante cu Lyon și Milan. România U21 – Steaua a avut loc în data 17.11 la ora 13:00 și România – FC Argeș pe 21.11. Meciurile cu Arsenal și Milan au avut loc în 08.12 și 13.12. Nu se fac acest lucruri la loturile naționale! (n.r. să impună cineva schimbările).

Nimeni nu are voie să se atingă de antrenorii care decid componența echipei. Le dau sfaturi, dar nu le impun absolut nimic. Când vrei să fii văzut de antrenorii echipei naționale dacă tu nu te prezinți la convocări? Vă întreb și eu. Cum se poate integra un astfel de jucător? Am citit că a fost văzut doar 10 minute la un antrenament.

Nu e adevărat. Au fost Emil Săndoi, Vlad Munteanu și Marius Niculae să-l vadă la un antrenament la Arsenal. Săndoi a plecat la jumătatea antrenamentului pentru că trebuia să-l vadă și pe Politic, dar au rămas Niculae și Vlad Munteanu.

Va fi în continuare observat și chemat la echipele naționale unde poate să joace. Mi se pare că se creează o problemă falsă. Eu nu cred acest lucru (n.r. că sunt jucători chemați pe pile). Când mă contactează un părinte eu chem doi sau trei martori la mine în birou. Nu vreau niciodată să stau de vorbă singur”, a spus Mihai Stoichiță, la Fotbal Club.

VIDEO cu intervenția lui Mihai Stoichiță

Cîrjan a fost acuzat că a refuzat convocarea la echipa națională U20, asta după ce inițial s-a aflat pe lista preliminară pentru selecționata U21.

Tânărul jucător a decis să răspundă speculațiilor și nu l-a iertat pe Mihai Stoichiță.

Cătălin Cîrjan a vorbit despre subiectul convocării la echipele naționale U20 și U21

„Pentru ca lumea sa ințeleagă exact cum au stat lucrurile, trebuie să spun de la început că eu am primit o convocare la echipa națională U21.

Cei de la Arsenal m-au intrebat dacă doresc să particip și am acceptat imediat. Mai mult decât atât, am și cumpărat bilete de avion pentru mine și pentru părinții mei, deși era obligația Federației să se ocupe de transportul meu.

Cu două zile înainte de anunțarea lotului, am fost sunat de domnul Săndoi, care mi-a recomandat să merg, până la urmă, la U20.

Vă dați seama că în primă fază nu mi-a convenit și i-am argumentat domnului Săndoi de ce nu e în regulă să procedeze așa. Dar i-am spus că îi respect decizia de a nu mă convoca.

Mi-a transmis că se va consulta cu colaboratorii dumnealui și că vor lua o decizie. ‘Păstrăm legătura’ au fost ultimele lui cuvinte. N-am mai păstrat nicio legătură, am aflat apoi că nu am fost inclus în niciun lot.

Domnul Săndoi mi-a spus că ar fi fost bine sa nu fi refuzat acțiunea din noiembrie, când s-au jucat meciurile cu FC Argeș și cu CSA Steaua”, a spus Cîrjan, conform Playsport. 

Etichete: romania , arsenal , frf , convocare , mihai stoichita , selectie , catalin cirjan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Rusoaică voluntar în Ucraina, dezvăluiri șocante. Femeile din unitatea sa, folosite ca sclave sexuale… – Adevărul
Next post Kiel – Dinamo 31-32. Victorie de palmares! ”Dulăii” sunt eliminați din EHF Champions League – DigiSport