Mihai Stoica anunță două plecări de la FCSB: unde ajung Ianis Stoica și Alexandru Musi – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 08 decembrie 2022 20:35 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 20:35

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit numele echipelor interesate de Ianis Stoica (20 de ani) și Alexandru Musi (18 ani). 

Atacantul Ianis Stoica, căpitan astăzi în FC Botoșani – FCSB, și extrema Alexandru Musi, titular la rândul lui contra moldovenilor, vor fi împrumutați în iarnă. 

FCSB ÎN GHENCEA CSA, răspuns oficial pentru FCSB » De ce nu e primită formația lui Becali în Ghencea la derby-ul cu CFR: „Exact când trebuia să jucăm noi!”

Mihai Stoica, despre destinațiile lui Ianis Stoica și Alexandru Musi

„Ianis Stoica are oferte de împrumut de la U Cluj și Chindia. El va alege unde merge. Nu s-a decis, o face mai greu, în iarnă, L-am simțit că va înclina spre Chindia, dar vrea să aștepte, poate apar și alte oferte. Știți foarte bine, au venit emisarii unui club, dar nu au căzut de acord cu Gigi. 

Musi cred că va fi împrumutat și el în Liga 2. Discutăm cu Poli Iași și cu Slobozia”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport. 

Ianis Stoica așteaptă un transfer în străinătate

Așa cum GSP.ro a scris sâmbătă, Ianis Stoica așteaptă să plece în străinătate. „Un acord cu Gigi Becali e foarte aproape”, precizează sursele GSP. Dacă nu se va realiza mutarea în afară, Ianis Stoica le-a transmis deja celor de la U Cluj că va ajunge sub comanda lui Eugen Neagoe în această iarnă.

Mihai Stoica anunță două plecări de la FCSB » Unul merge în Liga 2, altul la U Cluj sau Chindia

Ianis Stoica (stânga) și Alexandru Musi (dreapta) / FOTO: Imago

VIDEO. Andrei Cordea: „Dacă ar fi să plec de la FCSB, aș alege să o fac în Europa”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FRF, epic fail! A dat bani ca să facă și mai neatractivă Cupa României » Cum arată tabloul „sferturilor” în comparație cu ediția trecută

FOTO Suspendare-record pentru gestul scandalos din UTA – Sepsi » Acuzat că a făcut-o pentru a merge în vacanță

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post CSA, răspuns oficial pentru FCSB! De ce nu e primită formația lui Gigi Becali în Ghencea – Gazeta Sporturilor
Next post Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a Ambasadei Austriei: „Să vă fie rușine!” sau „Marionetele lui – Observator