Mihai Rotaru atacă: „Dacă cei de la FCSB ar fi interziși în cluburi, la alcool, jumătate dintre ele ar da – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 06 ianuarie 2023, 20:24 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 20:53

Alexandru Ișfan începe anul în Bănie, la Universitatea Craiova, club care l-a cumpărat de la FC Argeș cu 750.000 de euro. Și FCSB l-a avut pe listă pe mijlocașul lateral, dar roș-albaștrii au dat înapoi, un motiv fiind viața extra-sportivă a fotbalistului.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, ar fi spus despre Ișfan, de față cu apropiații: „Când ești prieten cu Cristi Tănase, e clar”, insinuând că Ișfan nu se pliază pe profilul jucătorilor căutat de echipele mari.

CFR CLUJ Dan Petrescu, despre slăbiciunea celui mai nou transfer de la CFR + Ce mutare îi cere patronului: „Normal că-l vreau, am vorbit la telefon”

Mihai Rotaru: „Dacă le-am interzice celor de la FCSB să intre în cluburi și să consume alcool, jumătate din cluburi ar da faliment”

Întrebat despre viața privată a lui Ișfan, Mihai Rotaru i-a luat peste picior pe cei de la FCSB:

„Ar fi cazul ca cei de la celelalte echipe să-și vadă de viața și echipa lor. Apoi se întreabă de ce-i lovește trenul. Îl monitorizăm pe Ișfan de un an, la tot ceea ce înseamnă viață privată, în afara terenului.

Este prieten cu Latovlevici, care l-a luat sub aripa lui. Și îl știm toți pe Lato, că este profesionist. L-a băgat în sală, a început să-l formeze ca dezvoltare fizică. Iar Ișfan s-a comportat exemplar. Ce a fost înainte e treaba altora. El, în această perioadă, s-a comportat foarte bine.

Ca să facem o glumă, dacă le-am interzice celor de la FCSB să intre în cluburi și să consume alcool, jumătate din cluburi ar da faliment. Dar pe noi nu ne interesează ce se întâmplă în altă parte, de asta îi rugăm să își vadă de treaba lor, să nu vorbească de Universitatea Craiova și toată lumea va fi extrem de fericită.

Vă dați seama că este o exagerare, dar este mesajul nostru către ei: «Vedeți-vă de treaba voastră!»”, a spus Rotaru la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

8 goluria înscris Ișfan în 65 de meciuri la FC Argeș, 7 în Superligă, unul în Cupa României

„La Universitatea Craiova va fi altceva. Avem încredere în Ișfan, este un jucător cu calități extraordinare. Suntem siguri că va arăta foarte bine în tricoul nostru. Credem că poate ajunge în echipa națională a României”, a adăugat acționarul majoritar al clubului alb-albastru.

Mihai Rotaru: „Transferul lui Opruț a căzut. Latovlevici? Nu se știe niciodată”

Întrebat dacă Iasmin Latovlevici ar putea să-i fie coleg din nou lui Ișfan, de această dată la CS Universitatea, Rotaru a răspuns evaziv și a dezvăluit că transferul lui Raul Opruț, de la Hermannstadt, nu se va face:

„Sigur că da, nu se știe niciodată. A căzut transferul lui Opruț. Am făcut o ofertă către Hermannstadt. Nu a fost acceptată. În acest moment, căutăm fundaș stânga. Sperăm să-l găsim.

Am oferit undeva la 500.000 de euro cu tot cu TVA. I-am rugat frumos să ne dea un răspuns clar. Am negociat până să ajungem la suma asta și le-am cerut să nu mai fim copilăroși. Au refuzat, iar noi ne-am orientat spre alte variante. De la această sumă s-a plecat, da (n.r. – 800.000)”.

Mai multe știri din Superligă: 

Transferurile 3 și 4 pentru FC Argeș în această iarnă: „Pasez bine, mă apăr bine și driblez”

„Bă, cum să dai un gol într-un an?” » Discuția lui Petrescu cu noul atacant de la CFR + Ce se întâmplă cu Yeboah

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post CES 2023: HTC anunță Vive XR Elite – Headset VR / AR cu hardware propriu, rival pentru Meta Quest Pro – Mobilissimo.ro
Next post Gabi Tamaș, ofertă de ultimă oră din Superliga! Clubul aflat în pole-position pentru transferul fostului… – Prosport