Mesaje de Anul Nou 2023. Urări, felicitări și mesaje de „La mulți ani” cu care îi poți surprinde de Anul Nou pe cei dragi – HotNews.ro

Trecerea într-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urări și felicitări de „La mulți ani!” celor apropiați de Anul Nou. Nu mai e mult până la Revelion și trecerea în anul nou 2023, iar imaginația poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem urările și felicitările pe care să le trimitem celor dragi.

Anul nou 2023Foto: Waldemar Thaut / Panthermedia / Profimedia Images

O metodă la îndemână pentru a-i bucura este transmiterea de mesaje, urări și felicitări pentru Anul Nou și de Revelion. Pentru 2023, un simplu „La mulți ani!” este una dintre urările de Anul Nou cel mai des folosite, însă și mesajele mai elaborate trimise în noapte de Revelion pot fi apreciate.

Iată mai jos câteva idei de mesaje și urări care pot fi trimise de Revelion și de Anul Nou 2023:

Mesaje de Anul Nou pentru familie

Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să îți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape, asta îți doresc. Un an nou fericit!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2022 îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

Anul Nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani

La mulți ani e Anul Nou 2023 pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!

Urări de Anul Nou pentru iubit/iubită

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2023!

Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!

Vine un an plin de posibilități; nu uita că și cele mai nebunești dorințe se pot împlini! Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2023!

Îţi doresc ca în anul 2023 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de mine!

Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște cu urarea ca anul nou 2023 să-ți aducă toate aceste lucruri!

Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere și nu uită că cineva se va gândi în miez de noapte la ține și îți va dori toată fericirea din lume! Un an nou fericit! La mulți ani 2023!”

Mesaje de Anul Nou pentru colegi

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat!”

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. „La Multi Ani!”

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Ultimele zile ale anului 2022 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2023 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”

Urări de Anul Nou de trimis tuturor

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Previziuni meteo de REVELION 2023: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2023 minunat!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2023!

Mesaje și urări de Anul Nou pentru prieteni

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2023 minunat!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2023!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2023 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La multi ani 2023!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate

Toate gândurile mele bune se îndreaptă spre tine. Îți doresc multă sănătate, fericire și noroc în toate. Sărbători fericite și la mulți ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să te însoţească pe tot parcursul anului 2022. Să ai parte de un an nou bogat, cu multe împliniri. La mulți ani!

Mesaje de „La mulți ani!” de trimis tuturor de Anul Nou 2023

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La Mulţi Ani, 2023!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani 2023!

Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani 2023!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2023!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat! La multi ani 2023!

Mesajele de „La mulți ani!” și urările de Anul Nou îi pot surprinde plăcut și le aduce un strop de bucurie celor dragi. La mulți ani 2023!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Samsung Galaxy A34 și Galaxy A54 5G mai aproape de lansare! Telefoanele au primit certificarea Bluetooth SIG – Mobilissimo.ro
Next post Alexandru Ișfan și-a oficializat relația! Mesajul noii iubite a fotbalistului de la FC Argeș: „E al meu!” – Gazeta Sporturilor