”Mai bine tăceai” / ”Așa îmi spui tu mie?”. Dialog între Bogdan Stelea și Anghel Iordănescu – DigiSport

  • Fotbal: Italia – Anglia, joi, 21:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

După ce a comentat decizia fiului Edi Iordănescu de a nu-l trece pe Ianis Hagi pe lista preliminară pentru meciurile cu Andorra și Belarus, Anghel Iordănescu a avut un dialog spumos cu foștii săi elevi, Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea.

Bogdan Stelea ”l-a contrat” pe Anghel Iordănescu în direct

Dacă Ilie Dumitrescu este convins că Anghel Iordănescu l-ar fi chemat pe Ianis Hagi la echipa națională, Bogdan Stelea a dat exemplul său și astfel l-a contrat amical pe fostul selecționer al României. 

Eu pot să îmi dau cu părerea cum ați fi făcut dumneavoastră, din experiența pe care am avut-o. Și eu, și Stelea, și majoritatea convocaților la echipa națională. Eu sunt convins că dumneavoastră l-ați fi convocat pe Ianis Hagi.

Se antrenează normal. N-are minute, n-are tonus, dar l-ați fi adus la echipa națională. Eu cred că și intra, la modul cum gestionați dumneavoastră relația cu nucleul important de jucători în care credeați. E o părere personală”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

Pentru că ai spus asta, Ilie, vreau să-ți dau un răspuns care e valabil numai pentru tine: Dacă era vorba de tine, te convocam, dacă era vorba de Stelea, nu”, a replicat Anghel Iordănescu, după care a urmat un dialog cu Bogdan Stelea.

Bogdan Stelea: Păi, stai să-ți povestesc ceva. Nea Puiule, stai puțin. Mai bine tăceai. Îți povestesc eu ceva.

Angel Iordănescu: Așa îmi spui tu mie, Stelică?

Bogdan Stelea: Păi, lasă-mă să-ți explic. Mai bine nu spuneai chestia asta.

Angel Iordănescu: Stelică, ești prietenul meu.

Bogdan Stelea: Sunt prietenul dumneavoastră, dar lăsați-mă  să explic. Eram la Salamanca, eram în primul an și nu jucam. Am avut meci amical la Mallorca. M-ați chemat și m-ați băgat titular. Mi-ați spus că mă băgați ca să joc titular la Salamanca. Eu am înțeles, am avut 5 intervenții bune. A fost inspirat cu mine. După ce am făcut 1-1 cu Spania, apoi am început să joc la Salamanca. Dumneavoastră judecați lucrurile diferit.

Anghel Iordănescu a fost selecționerul României în trei perioade: 1993 – 1998, 2001 – 2004 și 2014 – 2016.

Etichete: romania , bogdan stelea , anghel iordanescu , ilie dumitrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum au ajuns maghiarii la concluzia că UEFA le-a dat voie să afișeze steagul Ungariei istorice! ”Nu au fost sancționați” – DigiSport
Next post Companiile retrag suportul online pentru mai multe jocuri vechi. Unele jocuri au fost retrase de pe piaţă – Mediafax