„M-am bucurat că am terminat-o!” Fotbalistul care se felicită că s-a retras după ce a văzut meciul Chindia… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 10:22

Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 11:32

Meciul s-a jucat în condiții execrabile din cauza ploii abundente care a căzut toată ziua la Ploiști, gazonul semănând mai mult a orezărie decât a teren de fotbal.

Prezent în platoul emisiunii „Ora exactă în sport”, de la PRO ARENA, Florin Gardoș a declarat că meciul dintre Chindia și FCSB l-a făcut să se bucure că a decis să se retragă din folbal, la 34 de ani.

„Văzând meciul ăsta m-am bucurat că am terminat-o cu fotbalul. Mi-am amintit iar de acele stadioane îngrozitoare. La Ploiești e și problema că joacă foarte multe echipe acolo.

  • Florin Gardoș s-a retras din activitatea la jumătatea acestui an. Ultimul club la care a activat a fost Academica Clinceni.

La fiecare accidentare stăteam și mă gândeam că ar mai putea ieși vreo unul pe margine. La fiecare alunecare… pe astfel de teren aluneci mai mult decât de obicei și există un risc mai mare de accidentare”, a spus Florin Gardoș la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

În urma victoriei cu Chindia Târgoviște, FCSB a urcat pe locul trei în clasament și s-a apropiat la șase puncte de CFR și la nouă de Farul Constanța.

Noroiul de la Ploiești i-a amuzat pe fotbaliștii de la FCSB

David Miculescu (21 ani) a fost surprins de camerele de luat vederi plin de noroi la meciul dintre Chindia și FCSB.

Cadrul cu atacantul transferat de la UTA Arad în acestă vară, pe 1,7 milioane de euro, a generat multe reacții spumoase pe grupul de WhatsApp al FCSB-ului, după cum a mărturisit chiar Mihai Stoica (57 ani).

„Fotografia cu Miculescu din cadrul ăsta a pus-o cineva grupul de WhatsApp al fotbaliștilor, iar comentariile au fost spumoase, comentarii făcute de jucătorii de culoare. Dawa a scris că mai e un jucător din Camerun. A fost impresionantă abnegația cu care au jucat băieții. Chiar au jucat pentru Olaru și Compagno”, a spus Mihai Stoica pentru Orangesport – mai multe detalii AICI.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Real Madrid va renunța la patru jucători în această iarnă. Planul campioanei Europei – DigiSport
Next post Adrian Mititelu, gata să vândă din nou la FCSB: „Sunt uimit și eu de el! Dacă face ofertă Becali, de ce să… – SPORT.RO