Lovituri de peste 7 milioane de euro! Transferurile pe care Gigi Becali le negociază – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Cea mai mare sumă poate fi primită din transferul lui Andrei Cordea, fotbalist dorit de Augsburg, club din Bundesliga.

Gigi Becali poate da trei lovituri în această iarnă

Negocierile sunt în plină desfășurare, iar germanii au făcut o primă ofertă de 3 milioane de euro. Gigi Becali solicită mai mult, însă nu cu mult mai mult, astfel că șansele ca transferul să se facă sunt mari, după cum a anunțat Adrian Neaga, fostul fotbalist al FCSB-ului, acum agent care intermediază mutarea.

  • Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei” – Adrian Neaga, la Sport.ro.

Andrei Cordea nu este singurul fotbalist care are șanse să plece de la FCSB în această iarnă. Există negocieri și pentru vânzările lui Adrian Șut și Malcom Edjouma!

Adrian Șut este dorit de Trabzonspor, campioana Turciei, care a oferit două milioane de euro, un milion mai puțin decât solicită Gigi Becali.

  • Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau” – Gigi Becali, pe 24 noiembrie

Diferența între cerere și ofertă nu este imensă, astfel că există șanse să se ajungă la un numitor comun în cadrul negocierilor din această lună.

Malcom Edjouma poate ajunge și el în Bundesliga

Malcom Edjouma are și el posibilitatea să schimbe echipa în această iarnă. Francezul ajuns la FCSB în urmă cu un an, de la FC Botoșani, în schimbul a 350.000 de euro, este dorit de două cluburi, Schalke 04 și Mol Fehervar. Negocierile sunt într-un stadiu mai avansat cu formația din Ungaria.

Mol Fehervar a făcut o ofertă de un milion de euro, Gigi Becali a cerut cu 500.000 de euro mai mult, iar patronul de la FCSB este optimist că negocierile se vor încheia cu succes.

Dacă Gigi Becali va obține sumele cerute pentru Andrei Cordea, Adrian Șut și Malcom Edjouma, va încasa în această iarnă aproximativ 8 milioane de euro.

FCSB face ”curățenie”

Până la posibilele vânzări, FCSB a renunțat la mai mulți jucători fără pretenții financiare.

Ianis Stoica și Alexandru Musi au fost împrumutați la ”U” Cluj, respectiv Poli Iași, Andrei Dumiter a fost cedat gratis, iar lui Florin Achim și lui Radu Boboc le-au fost reziliate contractele.

Pe ”lista neagră” se mai află Răzvan Ducan, Marco Dulca și Bogdan Rusu.

Etichete: gigi becali , adrian Șut , malcom edjouma , andrei cordea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Inter – Napoli 1-0. Juventus, victorie la limită cu Cremonese. Toate rezultatele rundei – DigiSport
Next post Cupa Regelui, șaisprezecimi. Intercity – Barcelona 3-4. Spectacol total! Catalanii au evitat cu greu o umilință istorică – DigiSport