Lovitură înainte de Revelion! Ce televiziune din România a cumpărat drepturile TV pentru Premier League, Bunde – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 30 decembrie 2022, 17:03 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 18:05

Grupul Orange România a transmis că Premier League, Bundesliga și Ligue 1 vor putea fi urmărite și pe canalele Orange Sport începând de astăzi. 

Penultima zi a anului 2022 aduce o veste excelentă pentru fanii fotbalului din România. Premier League, Bundesliga și Ligue 1, trei dintre campionatele de top ale lumii, vor putea fi urmărite și de abonații Orange România, aproximativ 1,5 milioane de persoane. Meciurile din cele trei campionate se văd și pe Digi Sport 1 și Prima Sport.

Premier League, de astăzi la TV pe Orange Sport 

Primele meciuri ale noii înțelegeri vor fi transmise chiar astăzi. Este vorba despre partidele West Ham – Brentford (21:45) și Liverpool – Leicester (22:00) din runda cu numărul 18 de Premier League, informează Orange Sport.

Începând cu ianuarie 2023, Bundesliga și Ligue 1 intră și ele în portofoliul televiziunii, alături de Liga 1, Liga 2, La Liga, Liga Campionilor, NBA, Formula 1 sau Liga Campionilor la handbal masculin și feminin.

Orange România, al doilea operator din România

În cea mai recentă informare cu privire la numărul de abonați, pe 31 martie 2022, Orange România transmitea că 1,5 milioane de persoane au abonamente TV prin cablu și prin satelit.

Este al doilea operator de televiziune ca număr de abonați din România, după RCS & RDS.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

VIDEO + FOTO 13.000 de euro pentru Cupa Campionilor » După aproape 37 de ani de la cucerirea trofeului, Steaua are din nou Cupa Campionilor în posesie

Nicolae Stanciu, campion în China pentru că adversarii din ultima etapă nu joacă! Performanță incredibilă a echipei lui!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Se pregătește al treilea refuz pentru naționalele României, după Boloca și Coubiș – DigiSport
Next post Război în Ucraina, ziua 310. Volodimir Zelenski a promulgat noua lege privind minoritățile naționale… – Antena 3 CNN