LIVETEXT Război în Ucraina, ziua 340 | Regiunea Herson, bombardată de 36 de ori în ultimele ore. A… – Libertatea

22:35 – Acum 59 minute

29-01-2023

Armata ucraineană: Rusia conduce o ofensivă în regiunea Donețk

Statul Major a transmis duminică că armata rusă a condus o ofensivă în regiunea Donețk către așezările Liman, Bahmut, Avdiivka și Novopavlivka, transmite Kyiv Independent.

În alte direcții, rușii încearcă să dețină poziții și să apere teritoriile ocupate, potrivit raportului.

Pe parcursul zilei de duminică, Rusia a bombardat Ucraina de 24 de ori cu mai multe sisteme de lansare de rachete, inclusiv în localități din apropierea liniei frontului, rănind și ucigând civili.

21:39 – Acum 2 ore

29-01-2023

Zelenski: Rusia încearcă să prelungească războiul

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus duminică seară, în mesajul adresat națiunii, că Rusia încearcă să prelungească războiul, iar Ucraina ar trebui să accelereze aprovizionarea cu arme, potrivit Pravda.

„Facem totul pentru a ne asigura că apărarea noastră depășește capacitățile de asalt ale ocupanților. Și este foarte important să menținem dinamica sprijinului de apărare din partea partenerilor noștri. Viteza de aprovizionare a fost și va fi unul dintre factorii cheie în acest război”, a spus Zelenski.

„Rusia speră să prelungească războiul, să ne epuizeze forțele. Așa că trebuie să refacem din timp arma noastră. Trebuie să grăbim evenimentele, să grăbim aprovizionarea și deschiderea de noi opțiuni de armament necesare pentru Ucraina”, a adăugat liderul ucrainean.

Recomandări
Regizorul francez care a făcut o piesă de teatru despre viața Nadiei Comăneci: „A evadat din comunism și a bulversat echilibrul politic al lumii”

21:24 – Acum 2 ore

29-01-2023

Rușii îi evacuează pe locuitorii din prima linie din regiunea Luhansk, susține Kievul

Rușii evacuează oamenii din localitățile din prima linie, fără să le ofere alte locuințe în regiunea ocupată Luhansk, a declarat Serhii Haidai, șeful administrației militare a regiunii Luhansk, la televiziunea ucraineană, citat de Pravda.

„Ocupanții evacuează deja oamenii din așezările din prima linie: Kreminna, Rubijne. Îi duc undeva fără să le oferelocuințe noi; pur și simplu îi dau afară. Închid intrările și ieșirile din oraș”, a spus oficialul.

„Le este frică că cineva din localnici va ajuta Forțele Armate ale Ucrainei, le va oferi informații despre locațiile personalului, muniția și grupurile de echipamente. Măsurile punitive, represive sunt întărite”, a adăugat Haidai.

20:22 – Acum 3 ore

29-01-2023

Peste 40% din teritoriul Ucrainei este minat

Teritoriul ucrainean este „contaminat” cu mine explozive, iar multe dintre orașele recent eliberate rămân foarte periculoase la mult timp după ce rușii au fost alungați, relatează Sky News.

Peste 40% din teritoriul Ucrainei este minat, iar specialiștii și militarii ucraineni descoperă constant capcane de toate felurile, dar și explozive antitanc pe punctul de a fi detonați la atingere. Kateryna Templeton, de la Mines Advisory Group (MAG), un ONG care e specializat în activități de dezamorsare a minelor și de prevenire a accidentelor cu explozibili de acest tip, spune că această „contaminare este masivă”.

A emigrat în cel mai prietenos oraș din lume cu bicicliștii și a lucrat în Columbia, Palestina sau Uganda: „Suntem cu 50 de ani în urmă în urma Olandei. Dar nu suntem singurii” Recomandări
A emigrat în cel mai prietenos oraș din lume cu bicicliștii și a lucrat în Columbia, Palestina sau Uganda: „Suntem cu 50 de ani în urmă în urma Olandei. Dar nu suntem singurii”

Mai multe detalii: Peste 40% din teritoriul Ucrainei este minat. „Problema este uriașă. Orice vă vine în minte putem găsi în Ucraina”

19:20 – Acum 4 ore

29-01-2023

Patru morţi în urma unui atac ucrainean în Zaporojie, acuză ocupaţia rusă

Patru persoane au murit și alte cinci au fost rănite după ce forțele ucrainene au bombardat un pod din districtul Melitopol, regiunea Zaporojie, au anunțat duminică autoritățile susținute de Rusia, citate de The Guardian.

Liderul administraţiei proruse din Zaporojie, Evgheni Baliţki, a acuzat Ucraina că a comis „o lovitură cu lansatoare de rachete multiple Himars împotriva unui pod feroviar” aflat în lucru în momentul respectiv. Patru lucrători au fost ucişi şi cinci răniţi, a menţionat acesta, pe Telegram.

18:30 – Acum 5 ore

29-01-2023

Ministrul ucrainean al Apărării despre avioane de luptă solicitate: „Ce este imposibil astăzi va fi posibil mâine”

Ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, a declarat pentru CBC că, după aprovizionarea cu tancuri moderne din Occident, Ucraina speră acum să primească avioane militare care ar putea înclina balanța războiului, potrivit Kyiv Independent.

Reznikov a spus că „lista lui de dorințe către Moș Crăciun” are „avioane de luptă, avioane și, probabil, rachete pentru a lovi depozitele de combustibil ale rușilor, depozitele de muniție și pe comandanții acestora”.

REPORTAJ. Lupta pentru ziua de mâine, într-un talcioc din Capitală: „Mi-am păstrat un costum pentru înmormântare” Recomandări
REPORTAJ. Lupta pentru ziua de mâine, într-un talcioc din Capitală: „Mi-am păstrat un costum pentru înmormântare”

Occidentul a refuzat până acum să furnizeze avioane militare Ucrainei. Cu toate acestea, Reznikov a spus că și alte echipamente militare și arme inițial refuzate într-un final au fost trimise Ucrainei.

„Pentru mine, tot ceea ce este imposibil astăzi (va fi) posibil mâine”, a spus Reznikov, referindu-se la aprovizionarea cu avioane de luptă.

17:37 – Acum 6 ore

29-01-2023

Cel puțin trei morți în urma bombardamentelor asupra Herson

Trei persoane au murit și alte cinci au fost rănite după bombardamentele rusești asupra orașului Herson, au anunțat autoritățile locale, citate de The Guardian.

Administrația militară regională Herson a transmis pe Telegram că forțele ruse au bombardat un spital, o școală, o stație de autobuz, un oficiu poștal, o bancă și clădiri rezidențiale.

În urma atacului, au rezultat opt ​​victime: trei morți și cinci răniți.

16:28 – Acum 7 ore

29-01-2023

Imagini cu soldați ucraineni care au ajuns în Marea Britanie pentru antrenamente pe tancuri

Ministerul Apărării a postat duminică imagini cu echipaje de tancuri ucrainene care sosesc în Marea Britanie pentru antrenament, pe contul de Twitter, preluate de The Guardian.

Informația vine după ce Marea Britanie a anunțat la începutul acestei luni că va furniza Ucrainei tancuri Challenger 2.

Un purtător de cuvânt al prim-ministrului Rishi Sunak a spus că livrările de tancuri și alte sisteme de artilerie sunt un semn al „ambiției Marii Britanii de a intensifica sprijinul nostru pentru Ucraina”.

16:25 – Acum 7 ore

29-01-2023

Pierderile suferite de armata rusă în Ucraina, potrivit Kievului

Armata ucraineană a anunțat duminică cele mai recente pierderi suferite de forțele ruse, într-o informare postată pe pagina de Facebook.

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat că alte opt tancuri rusești au fost distruse în ultimele 24 de ore, ceea ce a adus numărul total de tancuri rusești distruse de la începutul invaziei, la 24 februarie 2022, la 3197.

De asemenea, forțele ruse au pierdut și alte 22 de vehicule blindate pentru personal (APV) și șapte sisteme de artilerie, potrivit Statului Major.

15:15 – Acum 8 ore

29-01-2023

Spitalul clinic regional din Herson, bombardat de forțele ruse

Forțele ruse au lansat duminică un nou atac asupra Herson, bombardând un spital. În urma atacului, una dintre asistente a fost rănită, a anunțat Ministerul ucrainean al Sănătății, citat de Pravda.

„Spitalul clinic regional din Herson a fost lovit. O asistentă a fost rănită”, au transmis autoritățile ucrainene. Presa ucraineană a relatat că orașul a fost bombardat de trei ori între orele 12:48 și 14:05, ora Kievului.

14:50 – Acum 9 ore

29-01-2023

Kremlinul spune că Putin este deschis să discute cu Scholz

Președintele rus Vladimir Putin este deschis să discute cu cancelarul german Olaf Scholz, deși nu are programat niciun apel telefonic cu el, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, agenției ruse de stat RIA Novosti.

„Deocamdată, nu există discuții convenite (cu Scholz) în program. Putin a fost și rămâne deschis la discuții”, a declarat Peskov.

Reacția vine după ce cancelarul Scholz a precizat pentru cotidianul berlinez Tagesspiegel într-un interviu publicat duminică că va vorbi din nou cu Vladimir Putin „pentru că este necesar”.

„Sarcina îi revine lui Putin să retragă trupele din Ucraina pentru a pune capăt acestui război oribil, fără sens, care a costat deja sute de mii de vieți”, a mai declarat cancelarul german.

Putin și Scholz au vorbit ultima dată la telefon la începutul lunii decembrie.

14:00 – Acum 10 ore

29-01-2023

Rușii afirmă că ucrainenii au lovit regiunea Kursk

Roman Starovoit, guvernatorul regiunii ruse Kursk, a anunțat că liniile electrice din regiune au fost avariate din cauza unui foc de mortier din partea ucraineană.

„Așezarea Krasnooktiabrskoie din districtul Glushkovski din regiunea Kursk a fost bombardată cu mortier de către forțele armate ucrainene. Au fost înregistrate 12 lovituri. Nu sunt victime. Liniile electrice au fost avariate, provocând întreruperi de curent în localitățile Krasnooktiabrskoie și Volfino”, a transmis guvernatorul din Kursk.

12:05 – Acum 11 ore

29-01-2023

Oficialii militari americani „cer Pentagonului să trimită F-16 în Ucraina”

Oficialii militari americani îndeamnă Pentagonul să furnizeze Ucrainei avioane F-16, astfel încât țara să fie mai bine echipată să se apere de rachetele și dronele rusești, relatează The Guardian.

O sursă, care a vorbit sub condiția anonimatului cu Politico, a declarat publicației că nu a fost luată o decizie finală.

Informația vine la doar câteva săptămâni după ce SUA au anunțat că vor oferi Ucrainei un nou sprijin mi,itar 2 miliarde de dolari, inclusiv un sistem de rachete Patriot.

11:55 – Acum 12 ore

29-01-2023

Rușii au lovit Herson de 36 de ori, într-o zi

În ultima zi, armata rusă a bombardat regiunea Herson de 36 de ori, s-au înregistrat pagube la clădiri rezidențiale și la infrastructura, iar o persoană a fost rănită.

„Conform informațiilor din Herson, ocupanții ruși au bombardat teritoriul regiunii Herson de 36 de ori. Au tras din artilerie, MLRS, mortiere și tancuri”, se arată într-un raport al guvernatorului regional

Orașul Herson a fost lovit de patru ori. În oraș, ca urmare a loviturilor inamice, clădirea companiei de utilități, conducta de gaz și locuințe private au fost avariate.

11:30 – Acum 12 ore

29-01-2023

Noi recruți ruși sunt așteptați în Luhansk în februarie

Sosirea unor noi trupe rusești, din rândul celor mobilizați în ultimul val, este așteptată pe frontul din Luhansk în febuarie, a afirmat guvernatorul ucrainean regional Serhii Haidai.

„În Bilohorivka, menținem apărarea, în direcția Svativsko-Kreminsk, înaintăm puțin câte puțin. Nu se poate face rapid din cauza câmpului dens minat”, a scris Haidai pe Telegram.

El a adăugat că linia frontului din regiunea Luhansk este plină de cadavre de invadatori, în mare parte luptători Wagner, pe care Rusia îi consideră exclusiv carne de tun.

Inamicul întărește Kreminna cu soldați în timp ce îi așteaptă pe cei nou mobilizați, dar asta nu schimbă situația, a mai explicat oficialul ucrainean.

10:20 – Acum 13 ore

29-01-2023

Ucraina spune că a respins atacul asupra Blahodatne. Wagner susține că a preluat controlul

Armata ucraineană a anunțat duminică că forțele sale au respins un atac în zona Blahodatne din partea de est a regiunii Donețk, în timp ce gruparea de mercenari Wagner a declarat că a preluat controlul asupra satului.

„Unitățile Forțelor de Apărare ale Ucrainei au respins atacurile ocupanților din zonele Blahodatne din regiunea Donețk”, a precizat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei în actualizarea zilnică.

Grupul Wagner, desemnat de Statele Unite ca organizație criminală transnațională, a anunțat sâmbătă pe Telegram că unitățile sale au preluat controlul asupra Blahodatne. Reuters nu a putut verifica în mod independent informația.

Pe măsură ce luptele se aprind în regiunea Donețk, linia exactă de contact a fost neclară, în special în jurul orașului Bahmut, unde au avut loc unele dintre cele mai dure lupte ale războiului în ultimele săptămâni. Grupul Wagner a mai făcut în trecut anunțuri de succes premature.

10:00 – Acum 14 ore

29-01-2023

Ucraina a impus noi sancțiuni pentru 182 de companii din Rusia și Belarus

Ucraina a impus sancțiuni împotriva a 182 de companii rusești și belaruse și a trei persoane, în ultimul dintre pachet de măsuri implementate ed președintele Volodimir Zelenski pentru a bloca conexiunile Moscovei și Minskului cu țara sa.

„Activele lor din Ucraina sunt blocate, proprietățile lor vor fi folosite pentru apărarea noastră”, a spus Zelenski.

Companiile sancționate activează în principal în transportul de mărfuri, închirierea de vehicule și producția de produse chimice, conform listei publicate de Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei.

Lista include producătorul și exportatorul rus de îngrășăminte de potasiu Uralkali, producătorul de potasiu deținut de stat Belaruskali, Căile Ferate din Belarus, precum și VTB-Leasing din Rusia și Gazprombank Leasing, ambele din sectorul de transport.

Ucraina a sancționat sute de indivizi și firme rusești și belaruse de la începutul invaziei ruse.

09:00 – Acum 15 ore

29-01-2023

Doctorii din Luhansk refuză să trateze circa 300 de mercenari Wagner

Aproximativ 300 de mercenari ai grupări ruse de mercenari Wagner au fost duși la un spital din satul Iuvileine din regiunea Luhansk, dar medicii locali refuză să-i trateze, relatează Ukrainska Pravda.

„Până la 300 de mercenari din grupul Wagner au fost internați în spitalul multidisciplinar nr.15 din Iuvileine. Medicii refuză să-i trateze pentru că mulți dintre luptători suferă de HIV/SIDA, sifilis, tuberculoză și pneumonie”, a transmis armata ucraineană.

Institutul pentru Studierea Războiului a relatat că forțele obișnuite rusești au început să înlocuiască forțele epuizate ale Grupului Wagner pentru a menține ofensiva din Bahmut.

„Forțele Grupului Wagner din Bahmut nu au obținut câștiguri semnificative de la capturarea Soledarului în jurul datei de 12 ianuarie. Unitățile ruse convenționale participă acum la luptele de la Bahmut pentru a relansa ofensiva rusă. Imaginile publicate pe 20 ianuarie indică forțele aeriene ruse VDV care operează în jurul Bahmut, deoarece imaginile arată un BMD-4M rusesc – echipament mecanizat de nișă folosit exclusiv de VDV”, a transmis think thank-ul american.

08:30 – Acum 15 ore

29-01-2023

Patru morți și 17 răniți în regiunea Donețk, în ultimele 24 de ore

Atacurile rusești din regiunea Donețk au ucis patru civili și au rănit alți 17. în ultimele 24 de ore, a informat guvernatorul regional Pavlo Kirilenko. Trei oameni au fost uciși în Kostiantinivka și unul a fost ucis în Bahmut, a spus guvernatorul.

În Kostiantinivka, armata rusă a vizat o zonă rezidențială, rănind alte 14 persoane și distrugând patru blocuri de apartamente, un hotel, câteva garaje auto și mașini civile. Două persoane au fost rănite în Ceasiv Iar și o persoană a fost rănită în Bahmut.

În actualizarea situației de pe front publicată în dimineață zilei de 29 ianuarie, Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat că forțele ucrainene au respins 16 atacuri rusești în regiunile Donețk și Luhansk.

Forțele ucrainene au mai lovit două puncte de control rusești, două zone de concentrare a apărării aeriene, șase baze temporare ale trupelor ruse, un depozit de muniții și un sistem de război electronic.

07:14 – Acum 16 ore

29-01-2023

Discuții pentru dotarea Ucrainei cu rachete cu rază lungă de acțiune

În prezent au loc discuții accelerate între Kiev și aliații săi cu privire la solicitările Ucrainei de a primi rachete cu rază lungă de acțiune despre care afirmă că sunt necesare pentru a împiedica Rusia să distrugă orașele ucrainene, a declarat sâmbătă un consilier de top al președintelui Volodimir Zelenski.

Ucraina a obținut promisiuni din partea aliaților pentru tancuri de luptă occidentale și caută avioane de luptă pentru a respinge forțele ruse care avansează încet de-a lungul unei părți a liniei frontului.

„Pentru a reduce drastic arma-cheie a armatei ruse – artileria pe care o folosesc astăzi pe linia frontului – avem nevoie de rachete care să le distrugă depozitele”, a declarat consilierul prezidențial Mihailo Podoliak pentru rețeaua de televiziune Freedom din Ucraina. El a spus că în Peninsula Crimeea ocupată de ruși existau peste 100 de depozite de artilerie.

„Prin urmare, în primul rând, negocierile sunt deja în curs. În al doilea rând, negocierile se desfășoară într-un ritm accelerat”, a spus el, fără a oferi detalii.

La rândul său, președintele Zelenski a declarat că Ucraina dorește să prevină atacurile rusești asupra zonelor urbane și civililor ucraineni.

„Ucraina are nevoie de rachete cu rază lungă de acțiune pentru a-l priva pe ocupanți de oportunitatea de a-și plasa lansatoarele de rachete undeva departe de linia frontului și de a distruge orașele ucrainene”, a spus el.

Liderul de la Kiev a subliniat că Ucraina are nevoie de rachete ATACMS, fabricate în SUA, care au o rază de acțiune de 297 km. Washingtonul a refuzat până acum să furnizeze rachete ATACMS.

28 ian. – Ieri

28-01-2023

Atac aerian rusesc în regiunea Sumî

Forțele ruse au lansat sâmbătă un atac aerian asupra orașului Seredyna-Buda, din regiunea Sumî, distrugând o sală de sport, o grădiniță și clădiri rezidențiale, a informat Administrația Militară a regiunii Sumî, citată de Kyiv Independent.

Autoritățile nu au făcut publice alte detalii.

Trupele ruse bombardează constant așezările din regiunea Sumî, situate aproape de granița ucraineană-rusă, cu artilerie autopropulsată, mortiere și alte arme, notează sursa citată.

28 ian. – Ieri

28-01-2023

Rusia a lansat aproape 300 de rachete și obuze asupra Vuhledar în ultima zi

Forțele ruse au lovit cu 299 de rachete și obuze orașul Vuhledar, din regiunea Donețk, în ultimele 24 de ore, potrivit unui purtător de cuvânt al armatei ucrainene, citat de CNN.

„Rușii au încercat să treacă de apărarea noastră de lângă Vuhledar. Acum își concentrează și forțele acolo, lovind agresiv și puternic asupra apărării noastre”, a declarat sâmbătă Serhii Cherevatyi, la televiziunea ucraineană.

„În principiu, scopul și direcția atacurilor lor sunt evidente. Vor să treacă prin apărarea noastră mai departe în zonele Pokrovsk și Dobropillia. Și scopul tuturor acestor acțiuni agresive în această direcție și în Bahmut este capturarea Donbasului nostru ucrainean”, a adăugat acesta.

28 ian. – Ieri

28-01-2023

Rușii continuă ofensiva pe trei direcții

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, au anunțat, sâmbătă, într-un comunicat, că rușii continuă ofensiva în direcțiile Bakhmut, Avdiiv și Novopavliv, suferind pierderi grele.

„Pierzând un număr mare de soldați, inamicul continuă continuă acțiunile ofensive în direcțiile Bakhmut, Avdiiv și Novopavliv. În zonele Kupian, Lîman, Zaporojie și Herson sunt în defensivă”, se arată în comunicat.

28 ian. – Ieri

28-01-2023

Institutul pentru Studiul Războiului: Rusia plănuiește, cel mai probabil, o ofensivă în regiunea Luhansk

Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) a dezvăluit, sâmbătă, că Rusia plănuiește o ofensivă care vizează cel mai probabil regiunea Luhansk, deși atacul ar putea avea loc și în zona Vuhledar din partea de vest a regiunii Donețk.

ISW consideră că recentele atacuri terestre limitate ale Rusiei în regiunea Zaporojie ar putea avea ca scop dispersarea forțelor ucrainene și să stabilească condiții pentru o ofensivă în regiunea Luhansk. În plus, Rusia redistribuie elemente ale Diviziei a 2-a de infanterie motorizată din Belarus în regiunea Luhansk.

Analiștii ISW au sugerat că această evoluție indică faptul că ofensiva rusă planificată vizează cel mai probabil regiunea Luhansk, deși ar putea avea loc și în zona Vuhledar din partea de vest a regiunii Donețk.

Este puțin probabil ca această nouă ofensivă să vizeze nordul Ucrainei din Belarus, potrivit ISW.

concurs libertatea

"Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul". Țara din Europa care a îngrozit-o pe soția lui Angel Di Maria GSP.RO „Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul”. Țara din Europa care a îngrozit-o pe soția lui Angel Di Maria
Urmărește-ne pe Google News

Porecla pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan Playtech.ro
Porecla pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan Îl recunoști? Oamenii treceau pe lângă el în aeroport, fără să aibă habar că este chiar unul dintre cei mai importanți bărbați din România Viva.ro Îl recunoști? Oamenii treceau pe lângă el în aeroport, fără să aibă habar că este chiar unul dintre cei mai importanți bărbați din România Preţul nepăsării pe care l-ar putea plăti o bucătăreasă româncă din Italia. Şi-a abandonat colega, când avea mare nevoie de ajutor: "Zace pe podea, printre legume" Observatornews.ro
Preţul nepăsării pe care l-ar putea plăti o bucătăreasă româncă din Italia. Şi-a abandonat colega, când avea mare nevoie de ajutor: „Zace pe podea, printre legume” Ce au făcut niște tineri care petreceau într-un sat din Vaslui când au auzit că o ambulanță a rămas blocată în nămeți Știrileprotv.ro
Ce au făcut niște tineri care petreceau într-un sat din Vaslui când au auzit că o ambulanță a rămas blocată în nămeți Culisele scandalului de xenofobie care a dus la oprirea meciului Sepsi – FCU Craiova! Se răzbună ultrașii pe Mititelu? “Nu ne interesează dacă se reia!” Exclusiv FANATIK.RO
Culisele scandalului de xenofobie care a dus la oprirea meciului Sepsi – FCU Craiova! Se răzbună ultrașii pe Mititelu? “Nu ne interesează dacă se reia!” Exclusiv Cuvintele care au oprit meciul Sepsi - U Craiova 1948. Ce au putut să scandeze fanii olteni | EXCLUSIV Orangesport.ro
Cuvintele care au oprit meciul Sepsi – U Craiova 1948. Ce au putut să scandeze fanii olteni | EXCLUSIV Horoscop 30 ianuarie 2023. Leii au șansa de a obține un control mult mai bun asupra propriilor gânduri și de a le coordona mai bine HOROSCOP
Horoscop 30 ianuarie 2023. Leii au șansa de a obține un control mult mai bun asupra propriilor gânduri și de a le coordona mai bine S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află PUBLICITATE
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află

Urmărește cel mai nou VIDEO

RECOMANDĂRI

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post FCSB – Farul 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. Constănțenii pot reveni pe primul loc – DigiSport
Next post FCSB – Farul 2-3. Ce nebunie! Autogol al roș-albaștrilor în minutul 90+5 și gol al constănțenilor în minutul 90+6 – DigiSport