Lenovo isi actualizeaza aceste laptopuri cu cele mai noi cipuri Intel si AMD – Dojotech.ro

Noua editie a evenimentului CES va avea loc in curand. La CES 2023 vor fi anuntate noi cipuri, inclusiv de la AMD si Intel. Acest lucru e de obicei urmat de noi anunturi de laptopuri cu sistemul de operare Windows 11 care folosesc noile cipuri. Cu toate acestea, compania Lenovo din China a decis sa lanseze laptopuri cu noile cipuri mai devreme de CES 2023. Din pacate, asta inseamna ca exista niste detalii neclare despre noile cipuri NVIDIA, Intel si AMD.

Dar probabil puteti ghici atunci cand acele detalii vor fi completate si ce reprezinta probabil. Dintre multele laptopuri anuntate de compania chineza Lenovo acum cateva zile, doar cateva se vor lansa si in Statele Unite, precum IdeaPad Pro 5 si 5i.

Acestea se vor lansa in variante de 14 si 16 inci. Ambele laptopuri Lenovo vor fi echipate cu un cip Intel Core i5/i7 de noua generatie. Ecranul poate fi configurat cu o dimensiune de 14 inci si cu rezolutie 2.2K, sau la o rezolutie 2.8K si cu o rata de actualizare de 120Hz.

Modelul cu ecran de 16 inci e dotat in mod implicit cu un ecran cu rezolutie 2.5K si cu o rata de actualizare de 120Hz. Conform companiei Lenovo din China, va puteti astepta la o performanta imbunatatita datorita evacuarii mai bune a caldurii, ceea ce reduce si zgomotul generat de laptop.

Alte imbunatatiri ale laptopurilor Lenovo IdeaPad Pro 5 si 5i includ un touchpad cu 25% mai mare, o noua camera web FHD IR cu senzor Time of Flight si, pentru modelul cu ecran de 16 inci, un slot extensibil pentru un SSD.

Cat despre preturi, cel pentru modelul de laptop de 16 inci va fi de minimum 1500 de dolari. Intre timp, modelul Lenovo Slim 5 cu cip AMD va avea un pret de pornire de 650 de dolari. Modelul Slim 5 al Lenovo cu cip Intel va costa 750 de dolari.

Engadget

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post A durat doar 5 zile! Leo Messi a primit deja o ofertă pentru bisht-ul purtat în Qatar. Suma uriașă „pusă la bătaie” – DigiSport
Next post Cel mai frumos gol de la Cupa Mondială din Qatar a fost anunțat de FIFA – DigiSport