Lenovo a lansat un webcam 4K, care e şi lampă şi încărcător wireless: Lenovo Go 4K Pro – connect

Lenovo a anunţat deja primele produse pentru CES 2023, pe care le vom vedea prezentate în Las Vegas. Printre ele se numără şi Lenovo Go 4K Pro, un webcam cu autofocus, AI şi care integrează o lampă şi un încărcător wireless.

Lenovo Go 4K Pro e certificat Microsoft Teams şi vine cu sistem de autofocalizare asistat de AI. Poate face chiar captură de video HDR. Are şi un privacy shutter fizic şi va lucra în tandem cu laptopuri ThinkPad şi IdeaPad. Poate înregistra video în 4K la 30 FPS, oferă zoom digital 5X şi suportă recunoaştere facială. Este de tip plug and play, deci nu trebuie instalat software extra.

Permite auto încadrarea subiectului şi suportă compresie M.JPEG, YUY2 şi H.264. Webcam-ul se poate conecta la PC via port USB Type-A sau Type-C. Designul este unul ce duce cu gândul la un gimbal, iar socket-ul este un trepied de 0.25 inch. Avem şi un LED care se aprinde când webcam-ul e activat. Microfonul e unul singular şi oferă sampling rate de 48 kHz.

Webcam-ul se poate conecta la un suport, care serveşte ca lampă şi ca hub USB. Lampa are lumină albă, galbenă şi lumină alb gălbuie. Include porturi USB-C care oferă încărcare la 135W şi 65W, port HDMI 2.0, porturi USB-A şi oferă şi încărcare wireless la 15W. Dacă vreţi tot pachetul costă 329 de euro, iar webcam-ul costă 150 de euro singur.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea Craiova vor același fotbalist din Liga 1: „S-au interesat de el” – Gazeta Sporturilor
Next post Victor Pițurcă, avertisment pentru Gigi Becali: „O să fie înjurat şi jignit cum nu a mai fost de mult” – Gazeta Sporturilor