La ce meciuri s-au uitat Cristiano Ronaldo și sora lui? „Cea mai proastă Cupă Mondială… – Prosport

Sora lui Cristiano Ronaldo a reacționat dur după ce Cupa Mondială a ajuns la final.

Turneul final al Cupei Mondiale a ajuns la final, cu Argentina încoronată drept noua regină a fotbalului, după finala de vis împotriva reprezentativei Franței, câștigată în urma executării loviturilor de departajare. Ochii au fost ațintiți asupra lui Lionel Messi, care și-a desăvârșit, astfel, „opera”, dar de același tratament a avut parte, la începutul competiției, și Cristiano Ronaldo.

Portugalia, însă, a părăsit Cupa Mondială după ce a fost eliminată de Maroc în sferturile de finală, 1-0. Sora lusitanului care a încheiat turneul din postură de rezervă de lux a catalogat competiția din Qatar drept „cea mai proastă Cupă Mondială din istorie”.

La ce meciuri s-au uitat Cristiano Ronaldo și sora lui? „Cea mai proastă Cupă Mondială din istorie!”

Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, a transmis un mesaj dur după ce Portugalia a părăsit Cupa Mondială, iar după încheierea competiției a vorbit despre impresiile pe care i le-a lăsat turneul final găzduit de Qatar.

„Din fericire, cea mai proastă Cupă Mondială din istorie ne-a oferit măcar o finală de zile mari. Ce meci!

Felicitări, Argentina! În ceea ce îl privește pe Kylian Mbappe, acest băiat este ireal. Ce viitor strălucit îl așteaptă, e incredibil”, a fost mesajul postat de Katia Aveiro pe rețelele de socializare.

Atât Cristiano Ronaldo, cât și Lionel Messi, s-au aflat, aproape sigur, la ultima lor prezență la o ediție a Cupei Mondiale.

Am fost eliminați de la Cupa Mondială când un grup de șobolani (de la cluburi de mâna a doua) au celebrat victoria împotriva Elveției ca pe o victorie împotriva lui Ronaldo. Echipa națională reprezintă o țară întreagă. Din păcate, Portugalia nu a învățat această lecție!

-Katia Aveiro, după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post ”Au câștigat din două motive”, a spus Carlo Ancelotti, după triumful argentinienilor de la Cupa Mondială din Qatar – DigiSport
Next post Dan Petrescu îi duce dorul! Fotbalistul pe care antrenorul CFR-ului îl vrea înapoi: „Mi-l doresc foarte mul… – SPORT.RO