iQOO 11, smartphone de gaming, se lansează pe piața din Asia – Adevărul

iQOO, brand secundar independent al vivo, anunţă lansarea pe pieţele internaţionale a flagshipului iQOO 11, parte din gama iQOO 11 care oferă performanţe deosebite.

Smartphone iQOO 11 Black Edition.

iQOO 11 oferă o experienţă de gaming la un nou nivel cu ajutorul sistemului cu două cipuri şi al tehnologiei de afişare de ultimă generaţie, precum şi control senzorial avansat pentru o experienţă de gaming completă.  

iQOO 11 foloseşte un trio puternic format din Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, LPDDR5X şi UFS 4.0. iQOO 11 este printre primele smartphone-uri care vor folosi cel mai nou procesor Qualcomm de înaltă performanţă – Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform. Cu ajutorul Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, performanţa de vârf a CPU şi GPU este îmbunătăţită, iar bateria are un consum redus, asigurând echilibrul între performanţă şi durata bateriei în timpul şi după o sesiune de gaming mai lungă. În plus, LPDDR5X şi UFS 4.0 oferă cea mai bună performanţă în ceea ce priveşte memoria şi spaţiul de stocare.

iQOO 11 foloseşte memorie RAM 3.0, care poate fi extinsă cu până la 8 GB de memorie virtuală pentru a asigura o performanţă generală mai puternică şi fără întreruperi, utilizatorii putând rula în fundal până la 43 de aplicaţii.

iQOO 11 foloseşte o baterie de 5000 mAh şi un încărcător FlashCharge de 120W, astfel că poate fi încărcat complet în doar 25 de minute.

Dispozitivul foloseşte Vapor Chamber Liquid Cooling System format dintr-o cameră din oţel pentru vapori, cu dimensiune de 4.013 mm cu trei straturi de grafit pentru a asigura o temperatură optimă.

De asemenea, iQOO 11 foloseşte o ramă de aluminiu unică, utilizată în industria aeronautică, gândită pentru a menţine secţiunea din partea de sus a dispozitivului cu până la 2°C mai rece, mai ales în timpul sesiunilor intense de gaming. Telefonul poate detecta şi recunoaşte situaţiile de supraîncălzire, oferind o experienţă de utilizare mai sigură.

image

iQOO 11 oferă o experienţă de gaming inovatoare cu ajutorul tehnologiei de afişare avansată, cipului V2 şi al controlului bazat în întregime pe senzori.

iQOO 11 foloseşte un afişaj 2K E6 AMOLED de 6,78 inci care oferă imagini intense, cu aspect real, chiar şi în lumină puternică. Cu ajutorul cipului V2, iQOO 11 oferă efecte vizuale puternice în detalii clare, folosind tehnici de anticipare şi compensare a mişcării pentru a reduce blocajele sau întârzierile.

Cu ajutorul noii tehnologii Game Frame Interpolation, iQOO 11 are o rată a cadrelor de 90/120 fps prin interpolarea cadrelor, chiar şi atunci când jocul nu oferă în mod nativ astfel de rate.

În plus, iQOO 11 foloseşte In-Display Dual Monster Touch. Datorită acestei funcţii, partea stângă a ecranului poate fi operată separat faţă de partea dreaptă, iar utilizatorii pot folosi patru degete în loc de două, pentru mai multă rapiditate şi mai mult control. Dual X-Axis Linear Motor îmbunătăţeşte răspunsul haptic, oferind feedback rapid şi indicaţii mai bune ale mişcării în timpul jocurilor.

Motoarele din stânga şi dreapta pot arăta cu precizie unde este acţiune în timpul unui joc, de exemplu când trece o maşină şi pot vibra pentru a crea o atmosferă cât mai reală pentru jucători.

iQOO 11 foloseşte un difuzor Dual Stereo amplasat vertical pe marginea dispozitivului pentru un efect stereo mai echilibrat. Folosind Sound Field Expansion Algorithm, dispozitivul îmbunătăţeşte câmpul sonor cu 50% până la 120 de grade.

Noul iQOO 11 vine în două variante de culori: ediţia Legend şi ediţia Alpha. Design-ul modelelor de referinţă din seria iQOO a fost inspirat de BMW M Motorsport. 

image

Partea din spate a ediţiei Legend este acoperită cu renumitele dungi în trei culori specifice gamei iQOO, o combinaţie de culori reprezentative pentru parteneriatul cu BMW M Motorsport. Dunga de curse se suprapune peste un model Clous de Paris.

Modelele iQOO 11 din ediţia Legend sunt făcute din materiale ce combină fibra de sticlă cu pielea vegană. În plus, dispozitivele au un strat de protecţie aplicat peste pielea de silicon oferindu-le un finisaj elegant şi fin la atingere.

Ediţia Alpha iQOO 11 foloseşte sticlă AG, potrivită pentru cei care îşi doresc un aspect premium clasic.

iQOO 11 foloseşte în partea din spate un sistem de camere format dintr-o cameră de 50 MP GN5 ultra-sensibilă, o cameră telefoto şi pentru portrete de 13 Mp şi o cameră ultra-grandangulară de 8 MP. Noul cip V2 şi Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform oferă compatibilitate cu actualizările pentru camere şi funcţii de fotografiere şi filmare nocturnă pentru imagini clare, fără zgomot de imagine. Cu ajutorul Pure Night View şi 4K Super Night Video, care folosesc algoritmul actualizat Raw Video NR 3.0, iQOO 11 poate crea conţinut de calitate.

Pentru fotografiere optimă în mişcare, iQOO 11 foloseşte funcţia Zero-Shutter-Lag Motion Snapshot care elimină întârzierea la apăsarea butonului declanşator – diferenţa de timp dintre momentul când butonul declanşator este apăsat şi fotografia este realizată – oferind un răspuns de fotografiere aproape instant şi permiţându-le utilizatorilor să fotografieze cu uşurinţă ceea ce văd.

Pentru a suprinde mişcarea pe timp de noapte, iQOO 11 oferă o funcţie Night Camera Panning care foloseşte funcţiile de stabilizare ale dispozitivului pentru a reduce neclaritatea provocată de mişcare şi pentru a îmbunătăţi considerabil claritatea fotografiilor care suprind sporturi în condiţii de iluminare slabă. 

Camerele folosesc funcţii software, precum Studio-Quality Superb Portrait, care îmbunătăţeşte algoritmii AI Skin Retouching şi AI HD pentru a obţine efecte de portret natural, oferindu utilizatorilor funcţii de retuşare foto.

Disponibilitate

iQOO 11 este lansat şi disponibil pentru comercializare în Indonezia şi Malaysia de pe 8 decembrie 2022. În Thailanda, dispozitivul va fi lansat şi disponibil pentru comercializare pe 15 decembrie 2022. iQOO 11 va fi lansat în India pe 10 ianuarie 2023 şi va putea fi achiziţionat începând cu 13 ianuarie 2023.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Se face transferul lui Kevin Boli la FCSB? Ce spune Valeriu Iftime – Gazeta Sporturilor
Next post Cum explică presa bulgărească veto-ul Olandei: Este din cauza porturilor grecești, considerate o amenințare pentru porturile olandeze / Dacă Bulgaria se află în Schengen, atunci mărfurile din întreaga emisferă estică vor putea intra în Grecia și apoi se vor p – G4Media.ro