iPad 10 (2022) se rupe în două la testul de rezistență al lui JerryRigEverything (Video) – Mobilissimo.ro

Apple a lansat în acest an un nou iPad ce aduce upgrade-uri la nivel de design după multe serii care abordau același look. E vorba despre iPad 10 (2022), model cu port USB-C pentru încărcare și buton Touch ID lateral. Ei bine, acesta a ajuns pe masa de teste a lui JerryRigEverything recent și se pare că noua tabletă nu impresionează la capitolul rezistență. Detalii avem mai jos.

Clipul are 10 minute, iar testul de rezistență începe prin zgârierea display-ului cu acele vârfuri ascuțite. Panoul este OK, apar urme la nivel 6, cu zgârieturi mai pronunțate în cazul vârfului numărul 7. Noul iPad e construit 100% din aluminiu reciclat, iar corpul se zgârie destul de ușor, însă. Butonul power include un senzor pentru amprente care nu se zgârie, însă. 

Tableta rezistă 15 secunde la testul cu bricheta, pixelii devenind negri. Totuși, aceștia se regenerează după un timp, fiind vorba despre un panou LCD. Ajungem la cel mai important test, cel de îndoire (bend test). Din păcate, iPad 10 (2022) se rupe în două la propriu atunci când Zack aplică presiune din partea din spate folosind ambele mâini. Punctul slab ar fi acei pini magnetici aflați în partea de jos care sunt folosiți pentru conectarea husei cu tastatură smart. 

Spre final YouTuber-ul hotărăște să dezasambleze tableta și spune că ar putea fi reparată. Ca un reminder, tableta are un display Retina de 10.9 inch în diagonală, cu rezoluție de 2360 x 1640 pixeli. Aduce True Tone și o luminozitate de 500 nits, iar frontal găsim o cameră de 12 MP.

La interior se află procesorul Apple A14 Bionic și se vinde în variante de 64 GB sau 256 GB stocare, cu sau fără conectivitate 5G. În România pleacă de la suma de 2699 lei.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Singurul mare antrenor francez care va ține cu Marocul diseară: „Îi doresc tot binele din lume contra Franței” – Gazeta Sporturilor
Next post Rotaru îi pregătește un contract de nerefuzat lui Reghecampf! Cum ar arăta propunerea Universității Craiova – DigiSport